Çagdas Atan Açiklamasi 'Maça Bireysel Hatalar Damga Vurdu'

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda evinde agirladigi Fatih Karagümrük’e 4-2 maglup olan Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Çagdas Atan, “Maça bireysel hatalar damga vurdu” dedi.

Maça oyuncularin bireysel hatalarinin damga vurdugunu söyleyen Çagdas Atan, “Açiklamasi çok zor bir maç oynadik açikçasi. Kazanmayi çok istedigimiz 26 puan yaptigimizda çok farkli bir durumda çok rahatlayacagimiz, farkli hedefler kovalayabilecegimiz bir maç diye düsünüyorduk bu maç için ama sizin de gördügünüz gibi maça 1-0 maglup basladik. Üstüne tam toparlandik, pozisyona girdikten sonra Cardoso ile arka direkten 2. golü yedik. Maalesef bugün maça damga vuran sey bireysel hatalar oldu diye düsünüyorum ama oyuncularim 15-16 haftadir gayet iyi bir performansla hemen her maçi iyi oynayarak buraya geldiler” dedi.

Atan, yarindan itibaren çalismalara baslayacaklarini söyleyerek, “Bugün kötü oynama haklarini kullandilar diye düsünüyorum. Kafamizi kaldiracagiz, yarindan itibaren çalismaya devam edecegiz. Pazar günü tekrardan maçimiz var. Oyuncularla soyunma odasinda konustuk. Buraya kadar büyük bir krediyle geldik. 23 puan bizim için çok önemliydi ama 2 haftadir farkli avantajlari kaçirdik. Toparlanacagiz bundan hiç süphemiz yok. Yarindan itibaren çalismalara baslayacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA