Aydin'da Kick Boks Sporculari Il Birinciligi Için Mücadele Ettiler

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Okullar Arasi Küçükler, Yildizlar ve Gençler Karate Kiz Erkek Il Birinciligi müsabakalarinda ringe çikan sporcular, birincilik için ter döktü.



Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde sporun tabana yayilmasi amaciyla düzenlenen okullar arasi turnuvalar hiz kesmiyor. Bu çerçevede oynanan müsabakalarda sporcular, sampiyon olmak için birbirleriyle yaristi. Büyük mücadeleye sahne olan karsilasmalar sonucunda Aydin Il Birincileri belli oldu. Dört farkli kategoride yarisan sporcular centilmenlik içinde müsabakalari tamamlarken, karsilasmalar sonucu iller arasi müsabakalara gitmeye hak kazanan yarismacilara düzenlenen tören ile madalyalari takdim edildi.

Küçük Bayanlar +47 kg Kategorisinde Tusem Simsek, Yildiz Bayanlar 60 kg Kategorisinde Asya Akman, Bayanlar Gençler B 50 kg Kategorisinde Elina Melis Yildirim, Bayanlar Gençler B 70 kg kategorisinde Sevval Çeltik, Bayanlar Gençler A 50 kg Kategorisinde Beren Sudem Çelik birinci oldu.

Erkekler Gençler B 57 kg Kategorisinde ise Deniz Özer, Erkekler Gençler A 57 kg Kategorisinde Mehmet Öpöz, Erkekler Gençler A 63 kg Kategorisinde Aras Irisen, Erkekler Gençler A 69 kg Kategorisinde Özay Eroglu, Erkekler Gençler A 74 kg Kategorisinde Baransel Solak birinci oldu.

Dereceye giren Yildizlar, Giresun’da 16-19 Subat tarihleri arasinda yapilacak olan iller arasi müsabakalarda, Gençler ise Yozgat’da 3-5 Mart tarihlerinde yapilacak olan müsabakalarda Aydin’i temsil edecek.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, müsabakalarda emegi geçenlere tesekkür ederek dereceye giren ögrencileri tebrik etti.

Kaynak: İHA