ALG Spor Altyapida Rekora Kosuyor

Geçtigimiz aylarda “Futbolun Yildizi Sen Ol" projesini hayata geçiren Gaziantep ALG Spor, sporcu sayisini 200’e çikarmanin gururunu yasiyor.

Gaziantep ALG Spor, Ekim ayinda baslayan “Futbolun Yildizi Sen Ol" projesinin basladigi günden bu yana altyapidaki kayitli sporcu sayisini 200’e çikardi. Bir yandan ligde sampiyonluk mücadelesi veren Sari-grili takim, diger yandan da altyapida önemli isler yaparak gelecegin kadin futbolcularini yetistiriyor. Gaziantep Valisi Davut Gül’ün de önem verdigi proje meyvesini vermeye baslarken ALG Spor, ilerleyen zamanda altyapisindan yetisen oyunculari A takim kadrosuna katacak.

"Çok mutluyuz"

Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, "Valimizin destekleriyle altyapida çok önemli asamalar kaydettik. ’Futbolun Yildizi Sen Ol’ projesinde altyapimizda kayitli sporcu sayisi 200’ü buldu ve bu sayi gün geçtikçe daha da yukari çikacak. Buradaki en önemli etken genç kizlarimizi spora kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Mutlaka aralarinda yetenekli buldugumuz oyunculari ilerleyen senelerde A takimiza katacagiz. Bu projeyi yapmamizda bizlere ilham olan ve destekleri olan Valimiz Davut Gül’e ve Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin’e tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA