Yesilçinar-Sarayköy Maçindan Gol Sesi Çikmadi

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 14. haftasi Denizli derbisinde karsilasan Güreller Lojistik Yesilçinarspor ile Sarayköyspor maçi 0-0 beraberlikle sonuçlandi.



TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 14. haftasi Denizli derbisinde Sirinköy Stadi’nda oynanan Güreller Lojistik Yesilçinarspor ile Sarayköyspor maçi 0-0 beraberlikle sonuçlandi. Ikinci yarinin ilk maçinda vasat bir oyun sergilendi. Pozisyon olmayan orta saha mücadelesi seklinde geçen karsilasmada taraflar puanlari paylasti. Bu sonuçla ev sahibi G.L. Yesilçinarspor puanini 12’e çikarirken misafir Sarayköyspor 25 puana yükseldi. Futbolseverlerin yogun ilgi gösterdigi karsilasmayi degerlendiren Yesilçinarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Altindag, derbiyi kazanmak istediklerini belirterek, “Ikinci yarinin ilk maçi bizim için önemliydi. Sarayköy’de hedefi olan sampiyonluga oynayan iyi bir takim. Onun bilincindeydik. Buna ragmen kazanmayi çok istedik olmadi. Olmayinca da bir puan ile yetindik. Mücadelelerinden oyuncularimi kutluyorum. Biraz daha eksiklerimiz var. Eksikliklerimizi tamamlayip daha iyi olacagimiza ve daha iyi puanlar alarak hedefimize ulasacagimiza inaniyorum. Bu günkü öz verili mücadelelerinden dolayi futbolcu arkadaslarimi kutluyorum” dedi.



“Bu takim ligde kalacak”

Sonuç olarak ikinci yariya puan ile basladiklarini belirten Teknik Sorumlu Altindag “Neticede puan puandir. Ikinciye yariya puan ile basladik da diyebiliriz. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Ikinci yari daha zor geçecek. Ilerleyen haftalarda her alinan puanin bir degeri olacak. Onun için bundan sonraki hedefimiz maç kaybetmemek olacak. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Insallah bundan sonraki maçlarimizda daha iyi oynayip daha çok puanlar kazanacagiz. Bu takim ligde kalacak. Bundan kimsenin süphesi olmasin” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA