Trabzonspor, Antalyaspor'u Agirlayacak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasinda FTA Antalyaspor’u agirlayacak. Iki takim, yarin oynayacaklari müsabakayla birlikte 54. kez rakip olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasinda Trabzonspor, Antalyaspor’u konuk edecek. Senol Günes Spor Kompleksi Akyazi Stadyumu’nda yarin saat 20.00’de baslayacak olan karsilasmayi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’in yardimciliklarini ise Mustafa Emre Eyisoy ve Ceyhun Sesigüzel yapacak.

Bu sezon deplasmanda oynadigi maçlarda basarisiz bir performans ortaya koyarak puan kayiplari yasayan Trabzonspor, evinde ise 35 maçtir yenilmezligini sürdürüyor. Lider Galatasaray’in 13 puan gerisinde yer alan bordo-mavililer, Antalyaspor’u yenerek moral bulmayi hedefliyor.

Bordo-mavililerde Marek Hamsik, Edin Visca, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ve Peres’in tedavileri sürüyor.

54. randevu

Trabzonspor ile FTA Antalyaspor, yarinki mücadeleyle birlikte ligde 54. kez karsi karsiya gelecek. Iki takim arasinda geride kalan 53 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 30’a 10 üstünlügü bulunuyor. 13 karsilasmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrildi. Karadeniz ekibi, söz konusu karsilasmalarda 97 gol atti, kalesinde ise 58 gol gördü.

Sezonun ilk yarisinda Antalya’da oynanan müsabakayi Trabzonspor 5-2 kaybetmisti.

Kaynak: İHA