Suluova Belediyesporlu Güresçilerden 35 Madalya

Suluova Belediyespor güres takimi 45 sporcuyla katildigi Amasya okullar arasi güres müsabakalarinda 35 sporcusunun derece yapip madalya almasiyla büyük bir basariya imza atti. Güresçilerden 16’si birincilik, 9’u ikincilik, 10’u üçüncülük elde etti.

Basarili sporlarini kutlayan Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, “8 yildir yaz spor okullariyla baslayip kulüplesmeyle devam eden bir çaba var. Suluova Belediye spor Kulübü sporcularimiz Suluova’mizin adini bölgede ve tüm Türkiye’de duyuruyor ve duyurmaya da devam ediyor” dedi.

Sporcularinin her birine minnettar oldugunu belirten Fatih Üçok,” 35 madalyanin içerisinde 16 birincilik, 9 ikincilik ve 10 üçüncülük iyi bir basari. Sporcularimiz simdi daha çok destegi hak ettiler” diye konustu.

Çalisma ortamlariyla ilgili yeni bir yeni müjdeyi sporcularla paylasan Üçok, “Suluova Kapali Spor Salonumuzun yarim kalan isi yeniden ihale edilecek. Zor kismi bitti. Temel islemleri tamamlandi. Insallah en kisa zamanda sporcularimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bir baska müjdemiz ise Suluova huzurevi yaninda bulunan sentetik çim sahamizin yaninda sporcularimizin hizmetine sunacagimiz prefabrik antrenman salonu için en kisa sürede çalismalara basliyoruz. Hayirli olsun” seklinde konustu.

Güres antrenörleri Hamdi Tuncer ve Mesut Küpçü de, Baskan Üçok’a destekleri için tesekkür etti.

Kaynak: İHA