Kusadasi Belediyesi'nden Gelecegin Yildiz Futbolcular Için Önemli Yatirim

Kusadasi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin altyapi oyuncularinin antrenman yaptigi Yüksel Alkisli Spor Tesisleri’ni yenilemeye hazirlaniyor. Her yil binlerce çocuk ve gence spor sevgisinin asilandigi kompleksteki yenileme çalismalari tamamlandiginda tesis daha rahat ve konforlu bir antrenman ortami sunacak.



Kusadasi Belediyesi, Kusadasispor’un efsane kaptani Yüksel Alkisli’nin adini tasiyan spor tesisinde çocuklar ve gençlerin daha iyi sartlarda antrenman yapabilmesi için kollari sivadi. Bu çerçevede, Kusadasi’nda faal olan futbol kulüplerinin altyapi oyuncularinin antrenman yaptigi tesiste subat ayi içerisinde bakim ve onarim çalismasi baslatilacak. Tadilat çalismasinda, tesisin aydinlatma sistemi bastan asagiya yenilenecek. Daha sonra suni çim sahalar ile soyunma odalari ve duslarin bakimi yapilacak. Ayrica tesis içerisine çocuklarini izlemeye gelen aileler için bir tane de kafeterya alani olusturulacak. Çalismalar tamamlandiginda Yüksel Alkisli Spor Tesisleri daha modern bir görünüme kavusacak.

Yüksel Alkisli Spor Tesisleri’ne giderek incelemelerde bulunan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, “Çocuklarimizin ve gençlerimizin spor yapmasi bizim için çok önemli. Belediye olarak bu gaye ile spor tesislerimize yatirim yapmaya devam ediyoruz. Yüksel Alkisli Tesisleri’ndeki bakim ve onarim çalismalarimiz bittikten sonra da futbol altyapisiyla ilgili genis çerçeveli bir çalistay düzenlemeyi planliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA