Emre Demir, Resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, FC Barcelona formasi giyen 19 yasindaki Emre Demir ile 4.5 yillik sözlesme imzaladi.

Fenerbahçe, Barcelona formasi giyen orta saha oyuncusu Emre Demir’in transferini resmi olarak duyurdu. Sari-lacivertliler, genç oyuncu ile 4.5 yillik sözlesme imzaladi. Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde gerçeklestirilen imza töreninde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, transferle ilgili, Bizi mutlu eden bir transfer. Türk oyuncu merkezli takim kurma hevesimiz hiç bitmiyor. Hem yas olarak, hem de yetenek olarak tartisilacak bir profil degil. Daha önce de kadromuza katmak için refleksimiz olmustu. Kendisi Avrupa’ya gitmisti. Kaderimizde varmis, onun da kaderinde Fenerbahçe varmis. Gelecege çok büyük bir yatirim olarak görüyoruz. Kendisine de Fenerbahçe ve milli takim formasi altinda üstün basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

“Bir an önce çubuklu formayi giymek istiyorum”

Fenerbahçe formasi giyecek olmanin kendisini çok heyecanlandirdigini dile getiren Emre Demir de, “Çok heyecanliyim, çünkü buraya geldigim için çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut bana ‘Fenerbahçe kulübü seni istiyor’ diye söylediginde çok heyecanlandim, olmasi için de kendisiyle konustum. Burada oldugum için çok mutluyum, çok heyecanliyim. Bir an önce taraftarimizin önüne çikmak ve çubuklu formayi giymek istiyorum. Taraftarlarimizdan çok fazla destek mesaji geldi. Herkese tesekkür ederim. Insallah sampiyonlugun bu sene gelecegine inaniyorum” seklinde konustu.

Genç oyuncu saglik kontrolünden de geçti. Ilk olarak kan tetkikleri yapilan Emre Demir; ortopedi, iç hastaliklari, göz, kulak burun bogaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcunun saglik kontrolleri, akciger ve efor testlerinin yapilmasiyla tamamlandi.

Kaynak: İHA