Denizlispor Rakibini Maglup Ederek Lider Oldu

TFF Gelisim U15 Ligi 5. Grup 13. haftasinda Denizlispor, evinde karsilastigi Fethiyespor’u 2-1 maglup ederek ligde 8. galibiyetini aldi ve liderlige yükseldi.



TFF Gelisim U15 Ligi 5. Grup 13. haftasinda Denizlispor, evinde konuk ettigi Fethiyespor’u Berke Yilmaz ve Burak Ege Kocalar’in golleri ile 2-1 maglup ederek ligde 8. galibiyetini aldi ve liderlige yükseldi. Servergazi Stadi’nda oynanan karsilasmada rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen yesil siyahlilar, özellikle maçin ikinci yarisinda girdikleri birçok pozisyonu degerlendiremediler. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdigi karsilasmayi degerlendiren Denizlispor U15 Takimi Teknik Sorumlusu Hüseyin Ates, bütün futbolculari mücadelelerinden dolayi tebrik ettigini belirterek, “Oyuna aslinda iyi basladik. Gol de bulduk. Sonra sanssiz bir penaltiyla beraberligi sagladilar. Oyunun hakimiyeti üstünlügü bizdeydi. Ama verdigimiz pozisyonlarda vardi. Takimi öne çikarinca arkada pozisyon verdik. Tabi bu durum da normal. Futbolcularim ellerinden geleni yaptilar. Son dakikalara dogru golleri de bulduk. 2-1’lik bir galibiyetle bu güzel mücadeleyi taçlandirdik” dedi.



“Haftaya grubun en önemli maçinda Antalyaspor ile karsilasacagiz”

Bu sonuçla bu haftayi lider kapattiklarini söyleyen Teknik Sorumlu Ates, “Insallah daha iyi olacak. Tabi halen çocuklarin eksiklikleri var. Bu çocuklarin her hafta üstüne koymasini istiyoruz. Çalismaya ve gelismeye devam. Ben oynayan oynamayan tüm futbolcularimi tebrik ediyorum. Haftaya grubun en önemli maçinda Antalyaspor ile karsilasacagiz. Sorun yok bizim için bütün maçlar ayni. Takimlarin isimleri bizim için hiç fark etmez. Insallah o maçi kazanarak liderligimizi pekistirmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA