Çaycumaspor'da Antrenörlerin Sözlesmeleri Feshedildi

Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig takimlarindan Çaycumaspor kulüp baskani Enes Eser, Çaycumaspor antrenörlerinden Suat Kerçin ile Dogukan Kasapoglu’nun sözlesmelerini fesih etti.

Çaycumaspor antrenörlerinden Suat Kerçin ve Dogukan Kasapoglu’nun sözlesmeleri fesih edildi. Antrenör Suat Kerçin, konuyla ilgili olarak sunlari söyledi: “30 Ocak itibariyla TFF resmi sitesinden sözlesmelerimizin fesih oldugunu ögrendik. Fesih tarihi olarak gözüken tarih Enes Eser’in fesih için basvuru yaptigi tarihtir. Türk sporuna, Zonguldak futboluna, memleket takimimiza hizmet için elimizden geldigince mücadele ediyoruz. A takim sporcu lisanslarimiz teslim edilmedigi için lisanslari bizde olan genç takim oyunculari ile hem A takim hem U-18 müsabakalarina çikarak genç oyuncularimizin omuzlarina çok büyük bir yük verdik. Kurumlarin bu kadar sessiz kalmasini görmek bizleri üzüyor. Enes Eser’i ve tek antrenörü olan Ahmet Yilmaz’i Çaycumaspor’a, takimini U-18, U-17, U-15 takimlarini idman yaptirmak ve maçlara çikartmak üzere Çaycuma’ya bekliyoruz. Ligin 2. yarisindaki hiç bir maça gelmedikleri tutanaklarla sabittir. Sözlesmesi olup da takiminin basinda maça çikmayan, takimina antrenman yaptirmayan antrenörlerle bu camianin içinde olmaktan utanç duyuyoruz. Ayrica kendine aklinca futbol camiasinda bir yer sahiplenen, bu tür kötü olaylarin içinde bulunan sporun içinden geldigini düsündügümüz kisilerin bir futbol kulübüne zarar verme çabasi ve bu olaylara çanak tutmasi da ayri bir rezilliktir. Ben ve Dogukan hoca gereken mücadeleyi vermistir, vermeye devam edecektir."

Çaycumaspor sosyal medya hesabindan Suat Kerçin ile Dogukan Kasapoglu’nun sözlesmelerinin fesih olmasindan dolayi yapilan açiklama yapilarak su ifadelere yer verildi: "Enes Eser tarafindan noter kanali ile sözlesmelerinin tek tarafli fesih basvurusu yapilan ve TFF Disiplin Kuruluna sevk edilen antrenörlerimiz Suat Kerçin ve Dogukan Kasapoglu’nun 30.01.2023 itibariyla sözlesmeleri fesih edilmistir."

Kaynak: İHA