Altinordu, Ünal'in Gelmesiyle Evinde Kaybetmiyor

Altinordu, Gökhan Ünal’in takimin basina gelmesinden bu yana evinde karsilastigi Çaykur Rizespor ve Boluspor maçlarinda berabere kalirken, Gençlerbirligi’ni de maglup etmeyi basardi. Böylece Izmir temsilcisi, Gökhan Ünal yönetiminde oynadigi iç saha maçlarinda kayip yasamadi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altinordu, bu sezon iç sahada gösterdigi performansla taraftarlarini hayal kirikligina ugratirken evinde çiktigi 11 müsabakada; 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 maglubiyet aldi. Ligde genel olarak da kötü günler geçiren Altinordu, teknik adam degisikligine gitti ve takimin basina Gökhan Ünal’i getirdi. Ünal’dan önce iç sahada oynanan son 4 maçta arka arkaya maglubiyet alinirken, 40 yasindaki teknik adamla birlikte bu seriye son verildi ve Altinordu iç sahada kaybetmemeye basladi.

Gökhan Ünal dönemiyle kirmizi-lacivertli ekip, iç sahada karsilastigi Çaykur Rizespor ve Boluspor maçlarinda berabere kalirken, Gençlerbirligi’ni de maglup etmeyi basardi. Durum böyle olunca Altinordu uzun bir süre sonra evinde kaybetmemeye baslamis oldu.

Kaynak: İHA