Tatvanli Sporcular, Önemli Basarilar Elde Etti

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafindan Sanliurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvasi’na katilan Tatvanli sporcular iki birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük basarisi elde etti.

Elde ettikleri basarilarla Tatvan’i ulusal ve uluslararasi müsabakalarda en iyi sekilde temsil etmeye devam eden Tatvanli sporcular, basari serisini devam ettirdi. 22 - 29 Ocak tarihleri arasinda büyükler gençler, yildizlar ve minikler kategorilerinde düzenlenen turnuvada Tatvanli genç sporcular, elde ettikleri basarilarla basari zincirine bir halka daha eklemis oldu. 81 ilden yaklasik 3 bin 500 sporcunun katilimiyla gerçeklestirilen turnuvada iyi performans sergileyen Tatvanli sporculardan Seyit Ali Arici ve Mustafa Kurt gençler kategorisinde birincilik, Gamze Korkmaz büyükler, Özlem Melek Korkmaz ise gençler kategorisinde ikincilik ve son olarak Mehmet Yalçin ise büyükler kategorisinde üçüncülük derecesi elde etti. Genç sporcular, aldiklari derecelerle düzenlenecek olan Kick Boks Türkiye ve dünya kupalarina katilma hakki kazanmis oldu.

Sporcularin elde etmis oldugu basarilarla ilgili degerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakami Dr. Remzi Demir, genç sporcularin elde ettigi basarilarla gururlandiklarini ifade ederek, basarilarindan dolayi sporculara tebriklerini, basaridaki katkilarindan dolayi Antrenör Ömer Ugur ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügüne ise tesekkürlerini iletti.

Sporun tüm branslarini ve sporculari çok önemsediklerini kaydeden Kaymakam Demir, ilçedeki spor tesislerinin artmasiyla birlikte spordaki basarilarin da arttigina isaret ederek, ?Sporu ve sporcularimizi çok çok önemsiyoruz. Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin tüm spor branslarinda basarili olmalari için gerekli olan alt yapilari olusturmaya ve bu altyapilari güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu manada her geçen gün ilçemizdeki spor tesisi sayimiz da artiyor. Bu tesislerimiz her zaman gençlerimizin hizmetindedir. Gençlerimizi çok çok önemsiyor, onlarla gurur duyuyoruz. Elde ettikleri basarilar bizlerin gögsünü kabartiyor. Insallah simdiye kadar oldugu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya olan destegimiz devam edecek. Bu vesileyle bir kez daha Türkiye Kick Boks Turnuvasi’nda basarilar elde eden sporcularimizi tebrik ediyor, basarida katkisi olan herkese tesekkürlerimi iletiyor, sporcularimiza basarilarinin devamini diliyorum? seklinde konustu.

Kaynak: İHA