Kocasinan Belediyesi'nin Ampute Futbol Takimi'nda Hedef Sampiyonluk

Ampute Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kocasinan Belediyesi Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü, sezonun ilk yarisini ikinci olarak tamamladi. Son müsabakada rakibini 7-1 maglup eden Kocasinan Ampute Spor Kulübü sporcularini tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ligin ikinci sezonunda tüm maçlari kazanip, sampiyonlugu hedeflediklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü’nün sporcularini tebrik eden Baskan Çolakbayrakdar, ampute futbol gibi her zaman engellilerin yaninda yer aldiklarini vurgulayarak; “Bütün oyunculari yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. Engelleri bir tarafa birakarak, futbol gibi mücadele gücü yüksek olan bir sporda örnek olacak sekilde keyifli müsabaka ortaya koymalarindan dolayi bütün futbolculari kutluyorum. Kocasinan Belediyesi olarak elimizden geldigince sporun farkli branslarinda destekler veriyoruz. Bireysel spor, futbol ve diger alanlarda destekler devam ediyor. Özellikle Ampute futbola destek veriyoruz. Ampute futbol ile bir nebze olsun engelli kardeslerimizin, hayatlarini renklendirmek ve spora yönlendirebilme noktasinda katkilarimiz devam ediyor. Sadece bu alanda degil, birçok alanda engelli kardeslerimizin, her zaman yanlarindayiz” ifadelerini kullandi.

Ampute Milli Takim Sporcusu Eftal Özkartal ve diger sporcular ise engelliler için yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ederek, galibiyeti Baskan Çolakbayrakdar’a armagan etti.

Kaynak: İHA