Recep Uçar Açiklamasi 'Bugün Son 20 Dakikada Aldigimiz 1 Puan Degerli'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hatayspor’un ligde siralama açisindan rakipleri oldugunu söyleyerek, “Bugün son 20 dakikada aldigimiz 1 puan degerli" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda Ümraniyespor, Hatayspor’u konuk etti. Müsabaka 2-2’lik esitlikle sona erdi. Karsilasma sonrasi maçi degerlendiren Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, “Bugünkü maç puan cetvelinde alt siralarda yer alan iki takimin mücadelesine sahne oldu. Maçtan önce zor maç olacagini tahmin ediyorduk. Hatayspor bu ligde siralama açisindan rakibimiz konumunda bir takim. Iki tarafa da gelip giden bir maçti. Hikayesi olan bir maçti. Bireysel olarak yapilan hatalarimizdan ötürü maçin bazi bölümlerinde isler aleyhimize döndü. Ben son 20 dakikada aldigimiz 1 puani degerli olarak buluyorum. Oyunculari mücadelelerinden dolayi tebrik ediyorum. Alanyaspor maçindan itibaren bir tek Basaksehir’den puan alamadik. Kendi oyunumuzu oynayarak mücadelemizi sonuna kadar sürdürecegiz. Volkan hoca ve ekibini de verdikleri mücadeleden dolayi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Devre arasi gerçeklesecek transfer dönemi hakkinda da konusan Uçar, “En az 3-4 bölgeye transfer edebilirsek isler bizim adimiza degisebilir. Kulübün bütçesine uygun transfer görüsmeleri yönetimimizin kontrolü dahilinde gerçeklesecektir” dedi.

Kaynak: İHA