Manisa BBSK, AYOS Konyaspor'u Agirlayacak

Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi, Basketbol Süper Ligi (BSL) 14. haftasinda evinde oynayacagi AYOS Konyaspor maçinin hazirliklarina Basantrenör Hakan Demir yönetiminde yaptigi antrenmanla basladi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi, BSL 14. haftasinda AYOS Konyaspor ile 6 Ocak Cuma günü saat 19.00’da evinde karsi karsiya gelecek. Geçtigimiz hafta Onvo Büyükçekmece Basketbol’u deplasmanda maglup ederek moral kazanan Manisa ekibi, galibiyet serisi baslatmak istiyor. Basantrenör Hakan Demir yönetiminde AYOS Konyaspor karsilasmasi hazirliklarina baslayan yesil-beyazli takim, hücum ve savunma setleri üzerinde siki bir antrenmanla çalismalarina basladi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulüp Baskani Bora Çaylan, “Oyun planimizin yavas yavas oturmaya basladigini son haftalarda net bir sekilde gördük. Bunun yansimasini da Büyükçekmece karsisinda aldigimiz galibiyet gözler önüne serdi. Artik hedefimiz bir galibiyet serisi yakalayarak hedefledigimiz noktaya kisa bir süre içerisinde gelmek. Ligimizde kolay rakip, kolay maç yok. Her maç bir final havasinda oynaniyor. Bu sebeple biz de AYOS Konyaspor maçina yüksek bir konsantrasyonla hazirlaniyoruz. Biz, tüm Manisali basketbolseverleri cuma günü oynayacagimiz maçta yanimizda görmek istiyor ve de maça davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA