Cristiano Ronaldo, Görkemli Törenle Al Nassr'a Imza Atti

Portekizli dünya yildizi Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a görkemli bir törenle imza atti. Avrupa’da bir çok transfer teklifi aldigini aktaran Ronaldo, "kazanabilecegim her seyi kazandim. O yüzden bu karari verdim" dedi.

Geçtigimiz günlerde Al Nassr takimiyla anlasma sagladigi açiklanan Cristiano Ronaldo, imza töreni için Suudi Arabistan’a geldi. Esi ve çocuklariyla birlikte kulüp binasina gelen Portekizli yildiz, ilk olarak basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Insanlarin kendisine yogun sevgi gösterisi için mutlu oldugunu aktaran Ronaldo, “Bu duygunun tarifi mümkün degil. Yanindakilerin sana sevgiyle bakmasi için bir çok seyden daha degerli. Buradaki insanlar beni seviyor” dedi.



“Avrupa’da kazanabilecegim her seyi kazandim”

Manchester United’dan ayrildigi günden sonra bir çok teklif aldigini belirten Ronaldo, “Avrupa’nin çesitli ülkeleri, Brezilya, Avusturalya ve Portekiz’den teklifler aldim. Avrupa’da kazanabilecegim her seyi kazandim. O yüzden bu karari verdim. Bilgimi, buradaki insanlara aktarmak istiyorum. Bu benim için yeni bir meydan okuma” ifadelerini kullandi.

“Essiz bir oyuncuyum”

Suudi Arabistan’daki futbol hakkinda da konusan 37 yasindaki oyuncu, “Dünya Kupasi sampiyonu Arjantin’i yenen tek ülke Suudi Arabistan’di. Bunu unutmayalim. Suudi Arabistan’da oldukça rekabetçi bir lig var. Insanlarin benim hakkimda ne düsündügünü umursamiyorum. Kararimdan dolayi çok mutluyum. Essiz bir oyuncu olarak essiz bir kontrati hak ettigimi düsünüyorum. Buraya gelmem iyi bir sans. Tüm rekorlari kirdim, burada da yeni rekorlar kirmak istiyorum” seklinde konustu.

Öte yandan takimin teknik direktörü Rudi Garcia da toplantida hazir bulundu.

Stadyumda görkemli karsilama

Cristiano Ronaldo, daha sonra Luiz Gustavo, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’in da aralarinda oldugu yeni takim arkadaslariyla tanisti. Soyunma odasinda 7 numarali formayi sirtina geçiren Ronaldo, Mrsool Park Stadyumu çimlerine ilk kez ayak basti. Isik gösterisi altinda tribünleri dolduran binlerce taraftari selamlayan Portekizli, objektiflere poz verirken, imzaladigi toplari taraftarlara atti.

Kaynak: İHA