Muhsin Dere Açiklamasi 'Çorum Ve Taraftarlarimiz Sampiyonlugu Hak Ediyor'

Milli Savunma Bakan Yardimcisi Muhsin Dere, Çorum’un ve taraftarlarin sampiyonlugu hak ettigini belirterek, "Insallah sampiyonlugu beraber kutlariz" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren Çorum FK bugün sahasinda Ersin Grup Nazilli Belediyespor’u agirladi. Çorum Sehir Stadyumu’nda oynan maçi Milli Savunma Bakan Yardimcisi Muhsin Dere her maç oldugu gibi bu karsilasmayi da tribünden izleyerek kirmizi-siyahli ekibi yalniz birakmadi. Çorum FK’nin galibiyetiyle biten maçin ardindan Bakan Yardimcisi, Çorum FK Baskani Oguzhan Yalçin ile birlikte taraftar gruplarindan Kirmizi Simsekleri ziyaret etti.

Çorumun bu sehrin ortak paydasi oldugunu vurgulayan Bakan Yardimcisi Dere, Ilk yari bazi sanssizliklar yasadik. Ama bu sezon sonuna kadar gidecegiz. Play-off’a kalip kimseyi heyecanlandirmaya gerek yok. Sampiyon olup bu isi bitirelim. Çorum FK, 1. Lig’de çok rahat oynayabilecegi bir kapasitesi var. Herkes üzerine düseni yapacak. Orada da iyi bir planlama ile Süper ligi zorlamasi lazim. Bir günde, bir yilda olmaz bu planlama. Bunun içinde kulüp baskanimiz ve ekibi bir sans. Insallah hep birlikte el ele vererek bu yil 1. Lig’e çikariz. Ondan sonra 2-3 yillik bir planlama ile Süper Lig’e çikariz" diye konustu.

Çorumun ve taraftarlari Süper Lig’i hak ettigini vurgulayan Dere, Bu birlikteligi muhafaza etmemiz lazim. Burada hiçbir fark yok. Siyasi parti farki yok. Dil, din farki yok. Ortak payda Çorum. Çorumspor’un özelligi bu iste. Herkes farkli düsünebilir ama stada girince tek derdimiz Çorum" ifadelerini kullandi.

Dere, ziyarette sohbet ettigi taraftarlari bol bol hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA