Maça Çikan Takimlara Balli Manda Yogurdu Yedirdiler

Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Küme takimlarindan Çaycumaspor, kendi sahasinda Gelikspor’u konuk etti. Karsilasma öncesi her iki takim futbolcularina balli manda yogurdu ikram edilirken, müsabaka Gelikspor’un 3-0 üstünlügüyle sona erdi.

Aytunç Topaloglu sezonu Deplasmanli Süper Amatör Lig’in 17. haftasinda Çaycumaspor sahaya U16-17-18 takimi ile sahaya çikti. Karsilasma öncesinde her iki takimin futbolculari alkislar esliginde sahaya çikarak centilmenliik örnegi gösterdi. Daha sonra ilçede manda yogurdu ile meshur olan Aynur Çakar tarafindan getirilen manda yogurdu maçin orta hakemi Umut Kiliç tarafindan kesildikten sonra bal karisimi ilave edildi. Daha sonra saha içinde futbolcular, hakemler ve teknik heyete ikram edildi.

Maçin orta hakemi Umut Kiliç’in düdügü ile ev sahibi takimin maça baslamasiyla birlikte sahada 1 dakikalik protestoda bulunuldu. Iddiaya göre Çaycumaspor’un A Takimi’nin lisanslari elinde bulunduran eski kulüp bakani Enes Eser, protesto edildi. Karsilasma 3-0’lik skorla Gelikspor’un galibiyeti ile tamamlandi.

Maç öncesinde yogurt ikrami sunan Aynur Abla Manda Yogurdu’nun sahibi Aynur Çakar yaptigi konusmasinda, "Tüm Türk sporcularini saglikli beslemek için Çaycuma’nin meshur manda yogurdunu getirdik. Türk gençligini saglikli bir sekilde gelistirip, sporda katki saglamak istiyoruz" dedi.



Suat Kerçin: "Elimizden geldigi kadariyla Türk sporuna hizmet etmeye çalisiyoruz"

Çaycumasporun eski oyuncularindan ve altyapi hocasi Suat Kerçin yaptigi konusmada, "Gelikspor camiasina centilmence davranislarindan dolayi, görevleri olmadigi halde Çaycumaspor’un, Çaycuma sehrinin basarili temsil eden sporculari alkislayarak sahaya çikarttiklari için tesekkür ediyorum. Ayni zamanda Aynur Abla manda yogurdu Aynur abla ve Senol abimize yogurt ikraminda bulunduklari için tesekkür ediyoruz. Maç güzel bir atmosferde basladi.

Gayet centilmence, zaten sahalarda görmek istedigimiz bunlar. Camialar birbirleriyle çekisir, iyi takim kurarlar, sampiyonluk için mücadele ederler, ama bunlar her zaman sahanin içerisinde kalir. Disariya çiktigimiz zaman bu birlikteligi her beraber saglamamiz lazim. Bu sekilde Çaycumaspor ve Gelikspor adina bu maçinda dönüm noktasi oldugunu düsünüyorum. Bu anlamda da çok mutlu olduk. Gayet güzel geçti. Maçin basinda iki takimin sporculari Türk futbolunda görmek istemedigimiz ve içinde bulundugumuz kaos durumu dolayisiyla Enes Eser için bir dakikalik protesto içinde bulundular. Onlari da kutluyorum. 1 dakika topa temas etmediler. Oyun oynanmadi. Bütün protestoyu yapiyoruz, mücadelemizi veriyoruz. Sahaya çikmak adina her seyi yapiyoruz. Içinde bulundugumuz zorluklar belli. Biz elimizden geldigi kadariyla Türk sporuna, Çaycuma’ya, futbola hizmet etmeye çalisiyoruz. Engellemek isteyenler olabiliyor. Engelleyemedikleri sürece buranin içerisindeyiz. Camiadayiz, buradayiz. Zaten Çarsamba günü mahkememiz var. Oradan çikacak sonuca göre Çaycuma sehrinin hak ettigi takimi geç kalmasina ragmen bir sekilde kurup tekrar sahalara dönüp mücadele etmeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA