Emre Belözoglu Açiklamasi 'Çalistigimiz Her Seyin Karsiligini Aldik'

Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Konyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, mutlu olduklarini söyleyerek, "Bütün antrenmanlarda çalistigimiz her seyin karsiligini aldik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Medipol Basaksehir, evinde karsilastigi Konyaspor’u 2-0’lik skorla maglup etti. Müsabakanin ardindan Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Çok net bir galibiyet aldiklarini aktaran Belözoglu, "Maçin ilk 60-70. dakikasi çok net oyun ve çok net skor ortaya çikti. Skoru daha da arttirabilirdik. Iyi çalismistik maçtan önce. Topun bizde ve rakipte oldugu planlarimiz çok net bir sekilde isledi. Oyuncularimiz gösterdigimiz her seyi uygulamaya çalistilar. Oyuncu arkadaslarimi tebrik ederim. Bütün antrenmanlarda çalistigimiz her seyin karsiligini aldik. Oyuncularimin da istegi, arzusu ve enerjisi yüksek, bundan dolayi çok mutluyuz. Bundan sonra haftalarda Konyaspor’a basarilar dilerim" seklinde konustu.



"Bugün, yarin kulübümüz bir orta saha oyuncusu açiklayacaktir"

"Orta sahaya transfer yapilacak mi?" diye sorulmasi üzerine Belözoglu, "Bugün, yarin kulübümüz bir orta saha oyuncusu açiklayacaktir. Kafamizda bir oyuncu var. Bir planimiz vardi zaten. Özellikle Yousuf sonrasinda, son asamada oldugunu düsünüyorum. Daha her sey net olmasa da, bazi noktalara transfer yapmak istiyoruz. Yapmak için degil de, takimin içine etki edecek, bu takima kendini ait hissedecek, oyuncu arkadaslarla beraber ayni hedefte bulusacak. Tabii ki yetenekli, oyunumuzu oynamaya potansiyeli olan, kalibresi olan 1-2 oyuncuyu takima katmayi düsünüyoruz. Ama su an oyuncularimin gösterdigi performans, ortaya koyduklari enerji, gayet memnun edici ve bütün takimi tebrik ediyorum. Ön alanda oynayabilecek, farkli mevkilerde oynayabilecek oyuncu olabilir. Merkeze de bir tane oyuncu su an için düsünüyorum. Baskanimiz ve yöneticilerimiz çalisiyor. Tabii ki devre arasinda yapacagimiz hamleler, sezon basi gibi olmuyor. Bu yüzden oyuncu almak yerine daha net oyuncu almak istiyoruz. Takima uyum saglayabilecek oyuncular üzerinde degerlendirmeler yapmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Traore’nin sakatligi hem de gelecegi bu hafta netlesir"

"Bertrand Traore’nin sakatlik durumuyla ilgili yöneltilen soruya Belözoglu, "Dizinde bir problemi var Traore’nin, ayni zamanda kendisiyle alakali yurt disinda tedavi görme süreci oldu. Önümüzdeki haftaya onun durumu da netlesir. Traore’nin sakatligi, hem de gelecegi bu hafta netlesir" cevabini verdi.

Kaynak: İHA