Amatör Maçta Tribünler Karisti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) zirve hesaplari yapan Devrek Belediyespor ile Karadeniz Eregli Belediyespor, Devrek Sehir Stadi’nda karsi karsiya geldi. Müsabakada tribünlerde çikan kavgaya ekipler müdahale etti.

Ilk yarisi karsilikli ataklarla geçerken takimlar pozisyon bulmakta zorluk yasadi. Orta saha mücadelesi halinde geçen karsilasmanin ikinci yarisi çekismeli geçti. Karsilasmanin 80. dakikasinda Devrek Belediyespor, defans oyuncusu Oguzhan kirmizi kart görerek takimini 10 kisi birakirken, bu dakikada itirazlarda bulundugu gerekçesi ile yedek kulübesindeki teknik yönetici de kirmizi kart gördü. Maç basladigi gibi golsüz sona erdi. Mücadele sonunda olaylarin çikmasinin ardindan polis ekipleri taraflara müdahalede bulundu. Kalabalik grup stattan çikarildi. Yasanan gerginlikler nedeniyle küçük taraftar gözyaslarini tutamadi.

Hakemlere tepki gösteren Devrek Belediyespor Teknik Direktörü, "Bizim gelecegimiz çalacaginiz bir düdükle basliyor. Bir düdükle bitiyor. Kirmizi kart dogru evet ama onun öncesinde oyuncumuza faul yapildi. Neden düdük çalmiyorsunuz. Haksiz yere atagimiz kesildi, ofsayt verdiniz. Ya kurallar degisti, biz bilmiyoruz yada siz çok iyi maç yönettiniz" diye sitem etti.

Kaynak: İHA