Alaçatispor Baskani Gençalp Açiklamasi 'Takimimizin Sergiledigi Futbola Sevindik'

Alaçatispor, Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarisinin ilk maçinda deplasmanda zorlu rakibi Aliaga Futbol A.S. ile 1-1 berabere kalmasinin ardindan bir açiklama yapan Kulüp Baskani Ozan Gençalp, "Aliaga deplasmaninda takimimizin sergiledigi iyi futbola sevindik" dedi.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’un iddiali takimlarindan Aliaga Futbol A.S. deplasmaninda, Alaçatispor’un oynadigi futboldan memnun olduklarini ifade eden Alaçatispor Kulübü Baskani Gençalp, "Teknik ekibimizi ve futbolcularimizi bugün oynadiklari futbol ve gösterdikleri mücadeleden dolayi kutluyorum. Bildiginiz gibi çok yogun ve zor bir devre arasi geçirdik. Buna ragmen, ligin iddiali takimlarindan biri olan Aliaga deplasmaninda takimimizin sergiledigi iyi futbola sevindik. Kaçirdigimiz galibiyete de bir o kadar üzüldük. Yeni teknik ekibimiz ve yeni transferlerimizle Alaçatispor?un hedefleri dogrultusunda ilerlemesi için Alaçatispor yönetimi olarak elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Bu deplasmanda da bizi yalniz birakmayan büyük Alaçatispor taraftarimiza tesekkür ederiz" diye konustu.



Çalis: "Potansiyelli bir ekip var"

Alaçatispor Teknik Direktörü Ali Çalis da maçin ardindan bir degerlendirme yaparak, "Yaklasik bir ay önce Alaçatispor ile anlastik. Potansiyeline, yönetimine çok güvendigim bir camia oldugu için elimizi tasin altina koymaktan hiç çekinmedik. Kisa zaman zarfinda hem yönetim hem teknik ekip hem de futbolcu grubu olarak yogun bir tempo ile ligin 2. yarisina hazirlandik. Bugün oynanan maçta gördük ki kisa vadede iyi isler yapan, uzun vadede ise çok iyi isler yapabilecek potansiyelli bir ekip var. Beraberlikle sonuçlanan fakat galibiyet odakli ilk maçimiza ragmen; oyun gücü, fizik gücü, pozisyon üstünlügü Alaçatispor ile beraberdi. Bundan sonraki süreçte üzerine koyarak ilerleyecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Tüm Alaçatispor camiasina saygi ve sevgilerimle" dedi.

Kaynak: İHA