Vincenzo Montella Açiklamasi 'Gurur Verici Bir Galibiyet'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sivasspor karsisinda sonuna kadar getirdikleri bir maçtan galibiyeti almalarinin gurur verici bir galibiyet oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Adana Demirspor, Sivasspor’u 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takimda eksiklikleri olmalarina ragmen iyi bir oyun sergileyip galibiyet almalarinin kendileri için gurur verici oldugunu kaydetti.

Karsilasmanin ilk yarisina baktiklarinda teknik anlamda çok iyi oynadiklarini belirten Montella, “Ikinci yarida biraz daha rekabet ortamindaki korumamiz gereken performansimizi artirmamiz gerektigini düsünüyorum. Aslinda ilk yarida biraz daha fazla gol atabilirdik. Ikinci yarida komple baska bir maça dönüstü. Konsantrasyonumuz biraz düstü. Sikintiya düsmeye baslamistik ki buna ragmen 3-1’i de yakalayabilirdik. Arada giden bir skordu. Sonuna kadar getirdigimiz bir maçti ve galibiyeti aldik. Gurur verici bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum" seklinde konustu.



"Emre Akbaba ve Belhanda ikilisiyle devam etmemiz lazim"

Bir gazetecinin ’Bundan sonra maçlarda Emre Akbaba ve Belhanda gibi iki oyun kurucuyla mi baslayacaksiniz’ sorusuna da Montella, "Bizim için çok degerli futbolcular. Su ana kadar bunu sahada gösterdiler zaten. Sunu da söylemek lazim biraz farkli pozisyonda oynuyorlar. Ikisi de çok degerli oyuncular. Forvetimiz oldugunda degisiklige gidilebilir ama su an için yok böyle devam etmemiz lazim" yanitini verdi.

Kaynak: İHA