TFF, Merkez Hakem Kurulu'nun Istifasini Kabul Etti

Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, Merkez Hakem Kurulu Baskani Sabri Çelik ve ekibinin istifasini kabul etti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu’nun istifasinin kabul edildigini açikladi.

TFF resmi internet sitesinden yapilan açiklamada, MHK Baskani Sabri Çelik ve kurulunun istifasini sundugunu ve istifanin TFF Baskani Mehmet Büyükeksi tarafindan kabul edildigi duyuruldu. Konuyla ilgili yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi:

"Merkez Hakem Kurulu Baskani Sabri Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi ile bugün TFF’nin Levent binasinda bir araya gelmistir. Görüsmede Sabri Çelik, MHK üyeleri ile birlikte istifasini TFF Baskani’na sunmus; TFF Baskani tarafindan Sabri Çelik ve MHK üyelerinin istifasi kabul edilmistir. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafindan da onaylanmistir. Sabri Çelik ve Merkez Hakem Kurulu üyelerinin her biri Türk hakemliginin gelismesi için katkilar vermistir. Kendilerine bu gayretlerinden ötürü tesekkür eder, basarilar dileriz. Türkiye Futbol Federasyonu, yeni MHK Baskani ve üyelerinin belirlenmesi için çalismalara baslamis olup, gelismeleri en kisa sürede kamuoyuyla paylasacaktir."

Kaynak: İHA