Taner Taskin Açiklamasi 'Oyuncularimin Sahada Vazgeçmemeleri Önemliydi'

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taskin, 3 puanla ayrildiklari Tuzlaspor maçi sonrasi, “Takim istekli ve arzuluydu. Oyuncularimin sahada vazgeçmemeleri benim için çok önemliydi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasinda Sakaryaspor, deplasmanda karsilastigi Tuzlaspor’u 3-2’lik skorla yenerek son 4 maçinda 12 puan topladi. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taskin, “Maça iyi basladik. Ilk devrede oyunun hakimiydik, rakibe pozisyon vermedik. Penalti ve golle rakip soyunma odasina moralli girdi. Ikinci gol sonrasi moralimizi bozmadik, ayni sekilde istekli ve arzumuzu devam ettirdik. Rakibin 10 kisi kalmasi baskili oyunumuza etkendi. Takim istekli ve arzuluydu. Özellikle temasli oyunu çok istiyordum. Deplasmanda, kendi sahamizda gibi oynadik. Oyuncularimin sahada vazgeçmemeleri benim için çok önemliydi” ifadelerini kullandi.

“Karakterli bir oyun vardi”

Ilerleyen haftalarda daha iyi bir Sakaryaspor izleteceklerine deginen Taskin, “Burada olmami saglayanlara tesekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin insallah. Taraftarin ve sehrin istekli olmasi omuzlarimdaki yükü arttiriyor. Maçta risk almamiz gerektigi yerde korkmam. Allah bugün de maçi çevirmemizi nasip etti. 2 gol yememize ragmen, rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Karakterli ve saglam bir oyun vardi. Daha derli toplu olmamiz gerekiyor, bu da bir süreç. Oyuncularim güzel bir reaksiyon verdi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA