Riza Çalimbay Açiklamasi Kaybettigimiz Için Üzgünüz

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, Malatya’da oynadiklari Adana Demirspor maçini kaybettikleri için üzgün olduklarini söyleyerek karsilasmanin ikinci yarisi oynanan oyundan memnun oldugunu ifade etti.

Süper Toto Süper Lig’de oynanan Sivasspor - Adana Demirspor karsilasmasi sonrasi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, kendilerine bu hafta statlarini açan Malatyaspor camiasina tesekkür ederek stadin oyun için mükemmel oldugunu söyledi.



Karsilasmanin ilk yarisinda istedikleri gibi oynayamadiklarini ancak rakibe de pozisyon vermediklerini belirten Çalimbay, “Ilk yari sadece bir tane karambol pozisyon oldu onda da golü yedik. Ama ikinci yari çok farkli çiktik, çok çok iyi oynadik, pozisyonlarda yakaladik ama atamadik. Bir tane gol atabildik, yedigimiz gol çok kötü. Yani bizim yemememiz gereken bir goldü ölü toptan kornerden bir gol yedik. Bundan önceki Kayserispor maçinda da aynisini yemistik. Arkadaslarimiza özellikle söylemistik kornerlere dikkat edelim diye ama maalesef ayni sekilde gol yedik. Bunun için üzgünüz” seklinde konustu.

Takimda eksigin çok oldugunu bununda kendilerini etkiledigini ifade eden Çalimbay, “Gerçekten 7-8 tane eksik vardi, bunlarin hepsi birlestigi zaman istediginiz seyler maalesef olmuyor, ama her seye ragmen maçin ikinci yarisi bize umut veren bir oyun oldu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA