Nilüfer Belediyespor'da Tamer Isler'e Güven Oyu

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün 11. Olagan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Nikah Evi’nde yapildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Tamer Isler oy birligi ile tekrar baskan seçildi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün 11. Olagan Genel Kurulu genis katilimla gerçeklesti. Genel Kurulda açilis konusmasini Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem yapti. Baskan Erdem Nilüfer Belediyespor Voleybol ve Hentbol Takimlarinin en üst liglerde yillardir Bursa’yi basari ile temsil ettigini belirterek, “Bunun yani sira aktif 17 amatör bransla da ülke sporuna destek veriyoruz” dedi.

Nilüfer’de bulunan bir çok spor tesisinin ilçede kulüplerin kullaniminda oldugunu belirten Baskan Erdem, “Nilüfer Belediyesi Baris Spor Salonumuz FruttiExrta Bursaspor Basketbol Takimina tahsis edildi. Izmir Yolu’nun kuzeyinde olusan tesis ihtiyacini da Ertugrul Bölgesi’ne güzel bir tesis yaparak çözecegiz” dedi.

Konusmalarin ardindan genel kurula geçildi. Divan Baskanligini Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer’in yaptigi kongrede, faaliyet raporu, hesap raporlari ile denetim kurulu raporlari ibra edildi. Genel Kurulda tek aday olan Tamer Isler ve listesi yapilan açik oylamada oy birligiyle yönetime seçildi. Tamer Isler Baskanligindaki 15 kisilik yönetim kurulu listesi Semsi Oguz, Aysegül Erkol, Serkan Çaliskan, Mustafa Senyurt, Dilber Dereli, Dilek Koraltürk, Sanem Çetiner, Fehmi Gökçen, Kadir Oral, Sevket Ilhan, Ömer Üllker, Besim Haciogullari, M. Sakir Cesur ve Nejat Ari’dan olustu. Denetleme Kurulu Baskanligi’na Melek Küçükbayraktar, Disiplin Kurulu Baskanligi’na da Resat Çelik seçildi.

Oylama sonunda üyelere tesekkür eden Nilüfer Belediyespor Baskani Tamer Isler, profosyonel takimlar voleybol ve hentbol da sezon sonu hedeflerinin Avrupa kupalarina katilmak oldugunu belirterek “ Hentbol ve voleybol altyapi takimlari tüm yas gruplarinda Bursa sampiyonu oldu. Yüzme ve atletizm takimlarimiz da Türkiye liglerinde ilk 3’te yer aldi” diye konustu.

Tamer Isler, çeyrek asirlik geçmisi olan Nilüfer Belediyespor’un her bransta basarili olmasi için ekip olarak çalismaya devam edeceklerini belirterek , sportif basarinin büyük bütçelerle degil, akilli seçim ve dogru hamlelerle oldugunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA