Kevin Durant'ten, Alperen Sengün'e Övgü

Brooklyn Nets formasi giyen yildiz basketbolcu Kevin Durant, katildigi bir internet yayininda NBA’de en begendigi genç oyuncunun Alperen Sengün oldugunu söyledi.

Kariyeri boyunca iki kez NBA sampiyonlugu, iki kez NBA finalleri MVP’si, bir kez NBA en degerli oyuncu ödülü, dört kez NBA sayi krali ödülünü ve bir kez de NBA yilin çaylagi ödülünü kazanan Kevin Durant, milli basketbolcu Alperen Sengün hakkinda övgü dolu sözlerde bulundu. Katildigi bir internet yayininda konusan 34 yasindaki Amerikali basketbolcu, Houston Rockets formasiyla son dönemde sergiledigi performansla adindan sikça söz ettiren Alperen Sengün’ü çok basarili buldugunu söyledi.



“Oyun tarzini begeniyorum”

Yayinda, ‘En begendigin genç oyuncu hangisi?’ sorusunun sorulmasi üzerine Durant, “Alperen Sengün’e olan sevgimi söylemem gerekiyor. Sengün’ü seviyorum. Çok yetenekli. Üstünden smaç bastiklarinda haberi oldu. Birkaç kisinin üstünden smaç basti falan. Öyle siçrayabildigini bilmiyordum. Bunlari yapana kadar onun hakkinda pek bir sey bilmiyordum. Onu begeniyorum. Iyi bir oyuncu olacagina inaniyorum. Oyun tarzini begeniyorum” dedi.

Kaynak: İHA