Istanbulspor Ile Kayserispor 4. Randevuda

Istanbulspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Kayserispor ile evinde oynayacagi karsilasmayla ligde 4. kez rakip olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Istanbulspor yarin saat 13.30’da Esenyurt Necmi Kadioglu Stadyumu’nda Kayserispor ile karsilasacak. Ligde geride kalan haftalarda sari-siyahlilar 4 galibiyet, 3 beraberlik 12 maglubiyetle topladigi 15 puanla ligde 18. sirada yer aliyor. Kayseri ekibi ise 8 galibiyet 2 beraberlik 9 maglubiyet ile topladigi 26 puanla 8. sirada bulunuyor.

Ligde 4. randevu

Istanbulspor ile Kayserispor ligde 4. kez karsi karsiya gelecek. Geride kalan 3 karsilasmada iki takim da 1’er galibiyet elde ederken, 1 müsabakada da berabere sona erdi.

Ligin ilk yarisinda Kayseri’de oynanan karsilasmayi Kayserispor 1-0’lik skorla kazandi.

5 oyuncu kart sinirinda

Istanbulspor’da Kayserispor maçi öncesi 5 oyuncu ceza sinirinda bulunuyor. Sari-siyahlilarda David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yesil, Muammer Sarikaya ve Valon Ethemi sari kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Konyaspor karsisinda forma giyemeyecek.

Istanbulspor, Süper Toto Süper Lig’de bu sezon oynadigi 19 müsabakada aglarinda 40 gol gördü. Sari-siyahlilar attigi 18 golle de, 15 gollü Hatayspor’un ardindan ikinci sirada bulunuyor.

Murat Erdogan düdük çalacak

Istanbulspor - Kayserispor karsilasmasini hakem Murat Erdogan yönetecek. Erdogan’in yardimciliklarini Kemal Yilmaz Özgür Ertem yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Kaynak: İHA