Hakan Keles Açiklamasi 'Karsilik Vermeye Çalistik Ama Gücümüz Yetmedi'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Galatasaray maçinin ardindan yaptigi degerlendirmede, “Galatasaray’a karsilik vermeye çalistik ama gücümüz yetmedi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Giresunspor, konuk ettigi Galatasaray’a 4 golle maglup oldu. Giresunspor ile 100’üncü maçina çikan Teknik Direktör Hakan Keles, seyircilerine galibiyet hediye etmek istedigini ancak basaramadiklarini dile getirdi.

Maça iliskin degerlendirmelerde bulunan Keles, sunlari söyledi:

“Farkli maglup olduk, üzgünüz. Oyunun ilk yarisinda biraz iyi oynadigimizi düsünüyorum. Girdigimiz pozisyonlar var. Fakat uzaklastiramadigimiz talihsiz bir gol yedik. Devreye öyle girdik. Ikinci ve üçüncü gol, ayagimizda yön degistirirken yaptigimiz hatalar geriye düsmemize sebep oldu. Ondan sonra oyuncu degisikligi, Galatasaray’in kadro kalitesi, gücü biraz daha ön plana çikti. Oyun olarak biraz kötü oynadik ama sonuçta farkli maglup olduk. Galatasaray’in gücünü biliyoruz zaten. 10’da 10 yaptilar. Iyi bir oyunlari var. Ona karsilik vermeye çalistik. Ama gücümüz yetmedi. Eksiklerimiz bizi biraz sikintiya soktu. Oyuna sokacagimiz oyuncular, bu konuda biraz sikinti yasadik. Yine bir cezalimiz ve sakatimiz var. Önümüzde Kasimpasa maçi var. Bizim için çok daha önemli bir maç. Ona hazirlanacagiz 3 gün sonra. Bu maçi unuttuk. Dedigim gibi güçlü bir takima karsi oynadik. Zaman zaman oyunun belirli bölümlerinde iyi oynasak da skora yansitamadik. Sonuçlandirmada biraz sikintilarimiz vardi. Girdigimiz pozisyonlari degerlendirebilseydik puan ya da puanlar alma sansimiz vardi ama kaybettik üzgünüz. Seyircimize galibiyet hediye etmek istiyorduk ama olmadi.”

"Transfer yapmamiz zor"

Devam eden dava süreçleri nedeniyle transfer yapmalarinin zor oldugunu ifade eden Keles, mevcut kadroyla hedeflerine ulasabileceklerini belirtti.

Keles, “Transfer sürecine gelecek olursak bizim davalarimiz var. Onlari halletmeye çalisiyorlar ama zor gibi görünüyor. Tabii bizim ihtiyacimiz var. Sezon basi olusturdugumuz iyi bir kadromuz var. Oyuncularimiz buraya kadar iyi puan topladilar. Ilk yariyi iyi geçirdiler. Ilk yari 10 maç disarida, 8 maç içeride oynadik. Simdi tam tersi olacak. 10 maç içeride, 8 maç disarida oynayacagiz. Rakiplerimizle oynayacagiz. Bu oyuncular bu fikstürde iyi puan topladilar. Ikinci yari da hedefimiz olan kümede kalma ve ilk hedefini kovalayacaklarini düsünüyorum. Alt tarafla 2 puan, 10’uncuyla 1 puan fark var. Galibiyet serisi yakaladigimizda hedeflerimiz dogrultusunda ilerleyecegimizi düsünüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA