Günün VAR Hakemleri Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda bugün oynanacak 5 karsilasmanin VAR hakemleri açiklandi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasi bugün oynanacak 5 mücadeleyle devam edecek. Günün ilk maçinda DG Sivasspor ile Adana Demirspor ile Malatya’da karsilasacak. Müsabakada hakem Burak Pakkan düdük çalacak. Pakkan’in yardimciliklarini Volkan Ahmet Narinç ve Kamil Çetin yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak. Karsilasmada VAR hakemi olarak Mustafa Ögretmenoglu görev alacak. Ögretmenoglu’na, AVAR’da Koray Gençerler eslik edecek.

Hatayspor - Trabzonspor maçinin VAR’i Serkan Tokat

Hatayspor ile Trabzonspor arasinda Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanacak müsabakayi hakem Burak Pakkan yönetecek. Ekrem Kan ve Osman Gökhan Bilir, yardimci hakemlik görevlerin üstlenecegi karsilasmanin dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak. Bu maçta VAR koltugunda Serkan Tokat oturacak. AVAR’da ise Mehmet Emin Tugral yer alacak.

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçinda VAR koltugunda Alper Çetin oturacak

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK mücadelesinde hakem Mert Güzenge görev alacak. Güzenge’nin yardimciliklarini Mehmet Kisal ve Murat Sener yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Ilker Yasin Avci oldu. Karsilasmada VAR koltugunda da Alper Çetin oturacak. AVAR’da ise Bülent Birincioglu olacak.

Antalyaspor - Ümraniyespor maçinda VAR odasinda Onur Özütoprak

Antalyaspor - Ümraniyespor arasindaki maçta hakem Direnç Tonusluoglu düdük çalacak. Mustafa Sönmez ve Deniz Caner Özaral, yardimci hakem olarak görev yapacak. Müsabakanin dördüncü hakemi Cihan Aydin oldu. Merkez Hakem Kurulu tarafindan VAR’a Onur Özütoprak atandi. AVAR’da ise Hakan Ceylan görev alacak.

Giresunspor - Galatasaray mücadelesinde VAR Mustafa Ilker Coskun oldu

Giresunspor - Galatasaray arasinda oynanacak karsilasmayi hakem Bahattin Simsek yönetecek. Simsek’in yardimciliklarini Cevdet Kömürcüoglu ve Candas Elbil yapacak. Müsabakanin dördüncü hakemi Yigit Arslan olacak. VAR koltugunda Mustafa Ilker Coskun, AVAR’da ise Alper Ulusoy ile Abdullah Bora Özkara görev yapacak.

Kaynak: İHA