Battalgazi'de Ödüllü Ayak Tenisi Turnuvasi

Malatya Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvasi” düzenliyor. 15 yas ve üzeri gençlerin 3’er kisilik takimlar halinde basvuru yapabilecegi turnuvada son basvuru tarihi ise 13 Subat olarak açiklandi.

Battalgazi Belediyesi, farkli spor bransinda düzenledigi etkinliklerle her yastan sporseveri bir araya getirmeye devam ediyor. Saglikli bir gelecek için gençleri sporla bulusturmaya devam eden Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvasi”nin starti verildi.

Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Ayak Tenisi Federasyonu’nun isbirligi ile ilçede ilk kez düzenlenecek olan bu özel turnuva, büyük rekabete ve heyecana sahne olacak.

Son basvuru tarihi 13 Subat

Son basvuru tarihinin 13 Subat Pazartesi günü olacagi turnuva, 15 Subat Çarsamba günü gerçeklestirilecek olan fikstür çekiminin ardindan 21 Subat Sali günü start alacak. 15 yas ve üzeri gençlerin 3+1’er kisilik takimlar halinde basvuru yapabilecegi turnuvanin kazanani ise büyük ödülün sahibi olacak. FIFTA ve ATF oyun kurallarinin geçerli olacagi turnuvaya katilmak isteyen takimlar, Ayak Tenisi Federasyonu’nun (Iban: TR89 0013 4000 0188 2917 3000 01) hesabina 100 TL para yatirarak, Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügüne sahsen basvuru yapmalari gerekiyor.

Düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvasina katilim saglayan ve turnuvada sampiyon olmayi basaran takim, Malatya’yi bölge sampiyonasinda temsil etme hakki da elde edecek. Bölge sampiyonasinda basari sagladigi takdirde ise Malatya’yi Türkiye Sampiyonasinda temsil edecek.

Dereceye giren üç takima para ödülü

Üç set üzerinden 2 seti kazananin galip gelecegi turnuvada dereceye giren üç takima Battalgazi Belediyesi tarafindan çesitli para ödülü verilecek. Turnuvada sampiyon olan takim 3 bin TL, ikinci olmayi basaran takim 2 bin TL ve üçüncü olmayi basaran takim ise 1 bin TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

“Tüm gençlerimiz turnuvamiza davetlidir”

Malatya’daki tüm gençleri Battalgazi’de düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvasina davet eden Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Gençlerimizin her zaman ön planda tutuldugu ilçemizde onlarin istegini ve taleplerini dikkate almamak inanin mümkün degil. Battalgazi Belediyesi olarak gençlerimiz için güzel bir turnuva daha organize ettik. Bu turnuvayla saglikli bir gelecek için gençleri sporla bulusturuyoruz. Tarihi ile anilan ilçemizi sporla anilan ilçe yapma yolunda çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak düzenlemis oldugumuz bu özel turnuvamiza tüm gençlerimizi davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA