Aydinli Demir Ayak, Türkiye Ikincisi Oldu

Aydin’in yetistirdigi sporculardan olan Sevval Çeltik, geçtigimiz gün Sanliurfa’da düzenlenen Kulüpler Arasi Türkiye Kick Boks Turnuvasi’ndan Türkiye ikinciligi ile döndü.



Sanliurfa’nin ev sahipligini yaptigi Kulüpler Arasi Türkiye Kick Boks Turnuvasi, final müsabakalarinin ardindan yarin sona erecek. Kiyasiya mücadeleye sahne olan sampiyonada, madalyalar sahiplerini buldu. Milli Takimlari belirleme kriterlerinden biri olan turnuvaya birçok ilden 6 bin 500 sporcu katildi.

Büyük heyecana sahne olan turnuvada sporcular büyük bir özveriyle mücadelelerini sergiledi. Turnuvada Aydin’i temsil eden demir ayak Sevval Çeltik ise 70 kilo Genç Kizlar kategorisinde, kiyasiya mücadele ederken, turnuvadan Türkiye ikincisi oldu.

Konu ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Sanliurfa’da düzenlenen Kulüpler Arasi Türkiye Kick Boks Turnuvasi’na Aydin’dan katilan sporcumuz Sevval Çeltik 70 kg Genç Kizlarda Türkiye ikincisi oldu. Sporcumuzu ve yetistiren antrenörümüzü tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA