Tivibu, FA Cup Maçlarini Seyircisiyle Bulusturmaya Devam Ediyor

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, FA Cup maçlarini seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor.

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, FA Cup maçlarini seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor. Ingiltere’nin en büyük turnuvalarindan olan FA Cup dördüncü turda eslesen Manchester City ve Arsenal mücadelesi ve diger FA Cup mücadeleleri Tivibu Spor’dan naklen yayinlaniyor. Ligde adeta firtina gibi esen Arsenal ve Manchester City’nin karsi karsiya gelecegi FA Cup dördüncü tur mücadelesi, 27 Ocak Cuma günü saat 23.00’da Tivibu Spor 2’den (79. Kanal) canli yayinlaniyor. Liverpool, Tottenham, Manchester United ve daha birçok takimin FA Cup mücadelesi de Tivibu Spor ekranlarindan izlenilebilecek.

Guardiola istekli, City kupaya hasret

Son Premier Lig sampiyonu olan ancak bu sezon Arsenal’in gerisinde kalan Manchester City, 4 yildir uzak kaldigi FA Cup sampiyonlugu için sahaya çikiyor. Manchester’in mavi ekibi, üçüncü turda karsilastigi Chelsea’yi 4-0’lik farkli maglubiyete ugratarak bir üst tura çikti ve Arsenal ile eslesti. Tecrübeli teknik direktör Pep Guardiola, eski yardimcisi Mikel Arteta ile karsilastigi 7 maçta 6 galibiyet, 1 maglubiyetle sahadan ayrilarak üstünlük kurdu. Londra ekibi Arsenal ile karsilasacak olan Manchester City’nin FA Cup mücadelesi Tivibu Spor 2 ekranlarindan canli yayinlanacak.

Arsenal durdurulamiyor

Basarisizliklarla dolu geçen uzun yillarin ardindan yapilanmaya giden ve dogru oyunculara dogru yatirimlar yaparak gelisimine devam eden Arsenal, ligde ve kupada firtina gibi esiyor. Arsenal’in basinda üçüncü yilini geride birakan genç teknik adam Mikel Arteta, Manchester City’de yardimciligini yaptigi Pep Guardiola ile karsi karsiya geliyor. Bir önceki turda üçüncü lig ekibi Oxford United’i 3-0’lik rahat bir skorla geçen Arsenal, FA Cup yolundaki zorlu Manchester deplasmanina 27 Ocak Cuma günü Etihad Stadyumu’nda çikiyor. 23:00’da ilk düdügün çalacagi maç, Tivibu Spor 2’den (79. kanal) canli yayinlaniyor.

Kaynak: İHA