Horoz Vurdu Gol Oldu

Çatalca’da bir evin bahçesinde beslenen "Efe" isimli horozun futbol aski kameralara yansidi. Çocuklarla birlikte top oynayan horoz, futbolculara tas çikardi.

Çatalca Izzettin Mahallesi’nde bir evin bahçesinde beslenen 7 aylik "Efe" adindaki horoz, bahçedeki çocuklarin yanina giderek top oynamaya basladi.

Yanina atilan toplari havada ayaklariyla vurarak çocuklara geri atan horozun neseli halleri ortaya renkli görüntüler çikardi. Horoz Efe’nin futbol aski, kameralar tarafindan kaydedildi.

“Horozumuza yem veriyoruz o da bizimle top oynuyor”

Horoz ile birlikte top oynayan 11 yasindaki Ömer Murat, “Buraya kuzenimle geliyoruz. Kuzenimle beraber top oynarken top yanlislikla horozun yanina gitti, horoz topu tekrar bizim yanimiza atti böylece bizde horozun futbol yetenegini anladik. Horozun futbol yetenegini kesfettikten sonra ben, kuzenim ve horoz birlikte top oynamaya basladik. Horozuma yem veriyoruz o da bizimle top oynuyor böyle bir arkadaslik kurduk “ dedi.



"Futbol yetenegini kesfettik"

12 yasindaki Ihsan Murat ise, “Kuzenimle birlikte top oynarken top yanlislikla Efenin yanina gitti Horoz bize topu tekrar geri atinca futbol yetenegini kesfettik ve biz horoza yem verdigimizde bizimle top oynuyor” ifadeler kullandi.

Kaynak: İHA