Gökhan Ünal Açiklamasi 'En Büyük Sikintimiz Savunma'

Altinordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, mevcut durumdaki en büyük sikintilarinin savunma anlaminda oldugunu söyledi.

Altinordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, yeni transferlerin takima verdigi katkiyi Ihlas Haber Ajansi’na degerlendirdi. Spor Toto 1. Lig’de ilk hedeflerinin gol yemeden maç kazanmak oldugunu söyleyen Ünal, bunun için de çalismalara basladiklarini dile getirdi. Gökhan Ünal, "Bizim ilk hedefimiz gol yemeden maçlari kazanmak. Bu özgüveni saglarsak takim içerisinde maçlari kazanmamiz daha kolay olacak. Bunun içinde çalismalarimizi yapiyoruz" seklinde konustu.



“Oyuncularin birbirini tanimasi çok önemli”

Takimdaki oyuncularin birbirini tanimasinin çok önemli oldugunu ifade eden Altinordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, “Ali Özgün’ün özelliklerini bildigim için oyunculara da anlattim. Takimdaki oyuncularin birbirini tanimasi çok önemli. Ali, golcü olmasinin disinda top saklayabilen bir oyuncu. Benim için gol atmasi kadar önemli olan takim arkadaslarina duvar olup köprü görevi görmesi. Gol atacak, gol de attiracak. Zaten çiktigi ilk maçta bunu yapti. Bir süredir oynamadigi için yavas yavas fizik olarak toparliyor. 1-2 maç sonra Ali bize daha fazla katki saglayacak” ifadelerini kullandi.

“Ilk hedefimiz gol yemeden maçlari kazanmak”

“Bizim su andaki en büyük sikintimiz savunma anlaminda” diyen Ünal, söyle devam etti:

“Bunun içinde çalismalara basladik. Selim Ay savunmaya yeni transferimiz, geldigi kulüpte problemler yasamisti ve uzun bir süre oynamamanin verdigi eksiklikleri vardi. Çok tecrübeli bir oyuncu. Saha içinde de güvendigim oyunculardan birisi. Defansif anlamda saha içinde takim arkadaslarina verecegi direktiflerle çok faydali olacaktir. Bunu önümüzdeki maçlarda da görecegiz. Bizim ilk hedefimiz gol yemeden maçlari kazanmak. Bu özgüveni saglarsak takim içerisinde maçlari kazanmamiz daha kolay olacak. Bunun içinde çalismalarimizi yapiyoruz.”

Kaynak: İHA