Besiktas Ile Alanyaspor 14. Randevuda

Besiktas, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda sahasinda karsilasacagi Corendon Alanyaspor ile ligde 14. kez rakip olacak. Siyah-beyazlilarin geride kalan 13 müsabakada 9’a 2 galibiyet üstünlügü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Besiktas, yarin sahasinda Alanyaspor ile mücadele edecek. Siyah-beyazlilar, ligde oynadigi 18 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi sonrasi topladigi 35 puanla 4. sirada yer aliyor. Akdeniz temsilcisi ise 19 karsilasmada 6 galibiyet, 7 beraberlik, 6 yenilgiyle elde 25 puanla 9. basamakta bulunuyor.

Ligde 14. randevu

Besiktas ile Alanyaspor, ligde 14. kez karsi karsiya gelecek. Iki takim arasinda oynanan 13 maçin 9’unu siyah-beyazlilar kazanirken, 2’sinde ise galip gelen taraf Alanyaspor oldu. 2 müsabakada ise taraflar 1’er puana razi oldu.

Besiktas, Alanyaspor’u konuk ettigi 6 Süper Lig maçinda da sahadan 3 puanla ayrildi.

Besiktas’ta cezalilar ve sakatlar

Siyah-beyazlilarda sari kart cezalilari Redmond ve Saiss ile Kayserispor mücadelesinde kirmizi kart gören Rosier ve sakatligi bulunan Ghezzal, Alanyaspor’a karsi forma giyemeyecek.

Tedavi sürecini atlatan ancak henüz fiziksel olarak tam hazir olmayan Josef de Souza’nin da yarin görev almasi beklenmiyor.

3 oyuncu sinirda

Besiktas’ta, Alanyaspor maçi öncesi 3 oyuncu ceza sinirinda bulunuyor. Cenk Tosun, Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes sari kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Karagümrük karsilasmasinda sahadaki yerlerini alamayacak.

Yasar Kemal Ugurlu düdük çalacak

Yarin saat 20.00’de baslayacak Besiktas - Alanyaspor müsabakasinda Yasar Kemal Ugurlu düdük çalacak. Ugurlu’nun yardimciliklarini Ali Saygin Ögel ve Hakan Yemisken yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Ali Sansalan olacak.

Kaynak: İHA