Bayrampasa Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Destek

Bayrampasa Belediyesi tarafindan ilçedeki amatör spor kulüplerine destek programi düzenlendi. Belediye Baskani Atila Aydiner’in ev sahipliginde gerçeklesen programa çok sayida davetli katildi.



Bayrampasa Belediyesinin düzenledigi amatör spor kulüplerine destek programi bu aksam Hasbahçe Davet Evi’nde düzenlendi.

Birçok amatör spor kulübüne maddi destek verilen programa, Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, Bayrampasa Kaymakami Soner Senel ve amatör spor kulübü ekipleri katildi.

Kulüp baskanlari, sembolik çeki Belediye Baskani Aydiner’in elinden aldi.

“2022 yilinda sizlere vermemiz gereken rakami bugün veriyoruz”

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, “Kulüp baskanlarimi, kulüp yöneticilerimiz 2022 yilinda sizlere vermemiz gereken rakami bugün veriyoruz. 2023 yilinin parasini da insallah size güçlü bir destekle eylül ayindaki transfer zamaniniza yetistirecegiz. Rakami açiklamiyorum, heyecanli bir sekilde bekleyin, derim. Her sey kulüplerimiz için, her sey gençler için. Belediye baskaniniz olarak elimizden gelen her türlü destegi sonuna kadar size vermenin gayreti içerisinde olacagima burada bir kez daha ifade ediyorum, hiç süpheniz olmasin. Olusturacagimiz her yerde, antrenman sahalarindan tutunuzda yeni sportif aktiviteler, yeni yeni sahalar yapmak üzere çalismalarimizi insallah hizli bir sekilde devam ediyoruz. 2023 seçimlerinde Cumhurbaskanimiz cumhurun adayi. Biz gücümüzü destegimizi merkezi iktidardan aliyoruz. Merkezi iktidardan alacagimiz gücü arttirabilmek maksadiyla da özellikle kendi siyasi partimizin iktidarda olmasi gerekiyor. Bu nedenle 2023 seçimlerinde Sayin Cumhurbaskanimiza da burada bulunan sevgili arkadaslarimdan özellikle destek istiyorum. Bir belediye baskaniniz olarak bunu söylemek benim boynumun borcu.” dedi.

Kaynak: İHA