Fenerbahçe Baskani Ali Koç'tan Galatasaray Baskani Özbek'e Çagri

Fenerbahçe Spor Kulübü Baskani Ali Koç, Galatasaray Baskani Dursun Özbek’e çagrida bulunarak, "Sizi, açikça ve mertçe her seyi milyonlarin önünde degerlendirmek, tartismak, kamuoyunu aydinlatmak adina istediginiz zamanda, istediginiz kanalda, istediginiz kisilerle birlikte davet ediyorum" dedi.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi:

"19 Ekim 2022: “MHK Baskani Murat Ilgaz Fenerbahçe kongre üyesi. Kendisinin görevden alinmasini istiyoruz!”

20 Ekim 2022: “Bu kurguyu yapanin basina yikariz", Her hafta GS TV’den takimlarin ugradigi haksizliklari yayinlayacagiz.

23 Ekim 2022: “Biz bu ligi bitirtmeyiz”

20 Ocak 2023: “Biz PFDK Baskani’nin cübbesini giyip adaletli kararlar almasini beklerken, o sirtinda Fenerbahçe formasiyla kararlar almaya devam ediyor.”

21 Ocak 2023: "Ali Koç Kulüpler Birligi Baskani kimligini kullanarak TFF ile birebir görüsmeler yapiyor"

Galatasaray Spor Kulübü Baskani ve yöneticilerinin basrolde oldugu kamuoyu önünde yasanan bu tiyatro ve arka planda yasanan bilinmezler!

Basta TFF, kurullari ve spor medyasi olmak üzere futbol paydaslari üzerinde olusturulan baski, ekranlara gönderilen mesajlar, kadrolu yorumcular üzerinden yapilan algilar, sosyal medyada olusturulan suni gündemler, iftiralar, algi operasyonlari Adalet, adil rekabet ve hak arayisi kisvesi altinda yapilan tüm bu ahlak ve mantik disi yaklasim hâlihazirda çok ciddi sikintilari olan Türk futboluna daha da zarar vermektedir. Bununla beraber toplumumuza ekilen nefret tohumlari geri dönülemez izlere sebep olmaktadir. Buna bir son vermenin zamani gelmistir. Sahsiniza açik, net ve mertçe bir çagri yapiyorum:

Gerçekten adalet, adil rekabet ve hakkaniyet arayisiniz varsa, attiginiz adimlari savundugunuz gibi Türk futbolunun marka degeri için yapiyorsaniz, tüm kamuoyu önünde kim hakli kim haksiz kim dogrulari söylüyor kim söylemiyor kamuoyu tarafindan bilinmesinin zamani gelmis ve geçmistir. Bu dogrultuda sizi, açikça ve mertçe her seyi milyonlarin önünde degerlendirmek, tartismak, kamuoyunu aydinlatmak adina istediginiz zamanda istediginiz kanalda istediginiz kisilerle birlikte davet ediyorum.

Unutmayin ki bize göre mesnetsiz size göre gerçek oldugunu savundugunuz tüm bu agir iddialarinizi ispatlamakla mükellefsiniz. Bu konuda sizden yer, zaman ve mecra bilgisi bekledigimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunuyorum."

Kaynak: İHA