Aleksandar Stanojevic Açiklamasi 'Kisa Bir Süreçte Elimden Geleni Fazlasiyla Gösterecegime Inanabilirsiniz'

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Ankaragücü’ne 1-0 maglup olduklari için üzgün olduklarini belirterek, “Gelecek maçlarda daha çok enerji, gayret ve iradeyle oynayacagiz. Bu kadar kisa bir süreçte elimden geleni fazlasiyla gösterecegime inanabilirsiniz. Takima yeni optimize oluyorum” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda iç sahada Anakaragücü’ne 1-0 maglup olduklari maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Maglubiyete üzüldüklerini söyleyen Stanojevic, “Ilk yarida olabildigince sansimiz vardi fakat çok iyi degerlendiremedik. Rakibe kiyasla çok iyi top kontrolümüz vardi, rakibi en basta tehlikeli olarak görmedik. Fakat risk aldigimizi düsünmüyorum, daha fazla risk almamiz gerekirdi. Gelecek maçlarda daha çok enerji, gayret ve iradeyle oynayacagiz” dedi.

Baskinin ve stresin oldugunu ifade eden Stanojevic, “Fakat ben tecrübesiz, genç ve toy bir koç degilim. Baskiyla bas etmek, mücadele etmek benim dogamda var. Tabii ki kupa maçindan sonra bir sey söyleyemedim. Üzüntümü dile getirmek benim için de fazlasiyla hüzünlüydü. Su ana kadar 2 antrenman yaptim. Bu kadar kisa bir süreçte elimden geleni fazlasiyla gösterecegime inanabilirsiniz. Bundan sonrakilerin de daha iyi olacagina eminim. Takima yeni optimize oluyorum, takim da bana yeni optimize oluyor” diye konustu.

Kaynak: İHA