Erol Bilecik Açiklamasi 'Fenerbahçe Hakem Tarafindan Ince Ince Dograndi'

Ümraniyespor maçinin hakemi Abdulkadir Bitigen’in kararlarini elestiren Fenerbahçe Baskanvekili Erol Bilecik, “Fenerbahçe resmen sahada hakem tarafindan bir anlamda sizlerin daha fazla kullandigi gibi ince ince dogranmistir. Hakemin yönetimi bu sartlar altinda bize yapmis oldugu uygulama kabul edilebilir degildir” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda Fenerbahçe, deplasmanda Ümraniyespor’u 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan Fenerbahçe Baskanvekili Erol Bilecik, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Bilecik, “Yarin son derece genis ve uzun boylu bir açiklamamiz olacak. Gördügünüz gibi bu aksam Fenerbahçe resmen sahada hakem tarafindan bir anlamda sizlerin daha fazla kullandigi gibi ince ince dogranmistir. Hakemin yönetimi bu sartlar altinda bize yapmis oldugu uygulama kabul edilebilir degildir” ifadelerini kullandi.

“Hakemlerin bu tutumlarina ragmen maçi aldigimizdan dolayi mutluyuz”

Hakem kararlarina ragmen kazandiklari için Teknik Direktör Jorge Jesus’a tesekkür eden sari-lacivertli yönetici, söyle konustu:

"Maça bakilinca sizin de kamuoyunun da bu anlamda yorumlari ortak sekilde gerçegi bulacak. Yarin biz de genis sekilde degerlendirip sizlerle paylasacagiz. 90 dakika boyunca oynanan oyunun tamaminda hakikaten hakemin yapis oldugu kararsizliklar lehimize ve aleyhimize yapmis oldugu tutum kabul edilebilir degil. Sosyal medyaya bakinca algi yönetimi devam ediyor. Bu aksam tüm sporseverler pozisyonlari inceleyince gerçekle bulusacaklar. Bu sartlar altinda hocamiza tekrardan tesekkür ediyoruz. Hakemlerin bu tutumlarina ragmen maçi aldigimizdan dolayi mutluyuz ama söyleyecegimiz bir hayli sey birikmis vaziyette. Bunlari yarin detayli sekilde sizlere anlatma sansimiz olacak."

Kaynak: İHA