Altyapi Takimlarina Oryantasyon Ve Gelisim Kampi

Kemer’de altyapi takimlarina yönelik oryantasyon ve gelisim kampi düzenlendi

Kemer Belediye Baskan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer’de düzenlenen altyapi takimlarina yönelik oryantasyon ve gelisim kampinda sporculari ziyaret etti.

Kiris Mahallesi’nde Viking Park Otel ev sahipliginde yapilan organizasyonun açilisina, Kemer Kaymakami Hüseyin Çam, Kemer Belediyesi Baskan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer Ilçe Jandarma Komutani Ramazan Ergel, Viking Park Otel Isletme Müdürü Kürsat Saraç katildi.

Organizasyona farkli yas kategorisinde 36 takim, 16 grup olmak üzere yaklasik 750 sporcu katiliyor. Organizasyonun açilisinda konusan Kaymakam Çam, kampin asil amacinin altyapi takimlarina sporcu yetistirmek oldugunu söyledi.

Kaymakam Çam, organizasyonun Kemer’de kis turizmine de büyük katki sagladigina deginerek, "Özellikle Antalyaspor ve Alanyaspor altyapisina oyuncu yetistirmek anlaminda çok faydali bir organizasyon. Futbolcu kesfetmek için gelen arkadaslarimiz da var. Seçtikleri sporcular milli takima kadar yükselebilir. Bu anlamda organizasyonun ehemmiyeti çok fazla. Kis turizmi anlaminda da Kemer’e bir hareketlilik kazandiracaktir. Emegi geçenlere tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA