Trabzonspor, Abdullah Avci Yönetiminde Istanbul Takimlarina Karsi Üstün

Trabzonspor, Abdullah Avci yönetiminde Istanbul takimlarina karsi oynadigi maçlarda üstünlük sagladi. Söz konusu 28 maçta 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 maglubiyet elde etti.

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor yarin sahasinda Istanbulspor’u konuk edecek. Senol Günes Spor Kompleksi Akyazi Stadyumu’nda saat 19.00’da baslayacak olan karsilasmayi Arda Kardesler yönetecek. Yardimciliklarini ise Hakan Yemisken ve Mustafa Savranlar yapacak.

Trabzonspor çikisini sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de geçtigimiz hafta Basaksehir’i sahasinda 1-0 yenen, Ziraat Türkiye Kupasi’nda da deplasmanda Ümraniyespor’u uzatmalarda 4-1 maglup ederek çeyrek finale yükselen bordo-mavililer, çikisini sürdürmek istiyor.

Bordo-mavililerde, Edin Visca, Dorukhan Toköz, Jean-Philippe Gbamin ve Serkan Asan’in sakatliklari bulunuyor.

Seriyi 35 maça çikarmayi hedefliyor

En son 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 maglup olan Trabzonspor, söz konusu maçin ardindan sahasinda oynadigi maçlari kaybetmedi. Evinde 34 maçtir yenilmeyen Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 22 galibiyet, 12 beraberlik alarak rakiplerine hiç 3 puan vermedi.

Avci, Istanbul takimlarina karsi üstün

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde Istanbul takimlari Besiktas, Basaksehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Fatih Karagümrük, Kasimpasa ve Ümraniyespor, takimlariyla oynadigi maçlarda genel olarak basarili bir performans sergiledi.

Avci, 2020-2021 sezonunun 9. haftasinda göreve geldigi bordo-mavili takimda, Istanbul temsilcileri karsisinda 28 karsilasma oynandi. Karadeniz ekibi, bu karsilasmalarda 15 galibiyet, 9 beraberlik, 4 yenilgi yasadi. Trabzonspor, 2020-2021 sezonunda Avci takimin basina gelmeden ilk 8 haftada Istanbul ekipleriyle oynadigi 4 karsilasmayi da kaybetmisti.

Istanbul takimlarina karsi evinde 2 yenilgi aldi

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avci döneminde Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray ile toplam 13 maç oynarken bu karsilasmalarda 5 galibiyet, 6 beraberlik, 2 yenilgi yasadi. Avci, söz konusu yenilgileri ise 2020-21 sezonunda Fenerbahçe’ye 1-0 ve Galatasaray’a karsi 2-0’lik sonuçlarla aldi. Bordo-mavililer deplasmanda ise Basaksehir’e 3-1 ve Fatih Karagümrük’e 4-1 maglup oldu.

Kaynak: İHA