Sinan Kaloglu Açiklamasi 'Skor Kimseyi Yaniltmasin'

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, Pendikspor maçinin ardindan rakiplerini tebrik ederek, “Ligin en güçlü rakiplerinden birine karsi oynadik. Zihinsel olarak ve fiziksel olarak bizden iyiydiler” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasinda Altay, konuk ettigi Pendikspor’a 4-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, bireysel hatalardan gol yediklerini ifade ederek, “Maalesef son haftalardaki bireysel hatalarimizi yine yaptik. Bireysel hatalar kirilganlik yapti” seklinde konustu.

Stratejik olarak rakiplerine hazirlandiklarini dile getiren Kaloglu, “Öncelikle rakibimizi tebrik ediyoruz. Stratejik olarak rakibimizin oynayabilecegi iki formatina da sahada karsilik verdik. Ligin en güçlü rakiplerinden birine karsi oynadik. Zihinsel olarak ve fiziksel olarak bizden iyiydiler. Bugün zaman zaman iyi isler gösterdik. Maalesef son haftalardaki bireysel hatalarimizi yine yaptik. Bireysel hatalar kirilganlik yapti. Skor kimseyi yaniltmasin biz de goller atabilirdik ama firsatlari degerlendiremedik. Zihinsel anlamda kolay bir durumda degiliz. Oyuncularimizi hazirlamak zorlaniyoruz ama devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA