Osman Özköylü Açiklamasi 'Iyi Futbolla, Iyi Bir Galibiyet Aldik'

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Altay maçinin ardindan iyi futbolla iyi bir galibiyet aldiklarini ifade ederek, “Bizim için güzel bir galibiyet oldu, iyi bir futbolla iyi bir galibiyet aldik” seklinde konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasinda Pendikspor, konuk oldugu Altay’i 4-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, tekrar özgüvenlerini kazandiklarini söyleyerek, “Tekrar öz güvenimizi kazanmamiz gerekiyordu. Sahamizdaki son iki maçimizda kaybettigimiz puanlar bizi etkilemisti” dedi.

Altay’in mevcut durumundan dolayi önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getiren Özköylü, “Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Önemli bir maçti. Rakibin yasadiklari, ligde kalmak için verdikleri mücadele açisindan ayrica önemli maçti. Biz de 3 haftadir kazanamiyorduk. Son hafta sanssiz iki puan birakmistik. Onu telafi etmek için bu maç önemliydi. Çocuklar istediklerimizi sahaya yansittilar. Iyi bir futbol ve oyun oynadik. Önemli olan maçi kazanmamizdi. Tekrar öz güvenimizi kazanmamiz gerekiyordu. Çünkü sahamizdaki son iki maçimizda kaybettigimiz puanlar bizi olumsuz etkilemisti. Tekrar ligin üst grubuna çikmamiz için bugünkü 3 puani kazanmamiz gerekiyordu. Tüm oyuncularima tesekkür ediyorum. Ligin ikinci yarisinda zorlu maçlar olacak. Her takimin planlari var. Kimi takim sampiyonluk kimi takim play-off ve kümede kalma için oynayacak. Bu yüzden puan kaybi yasamamak önemliydi. Önümüzdeki 4-5 hafta alt siralardaki takimlarla oynayacagiz dirençleri yüksek bu takimlara hazirlikli olmaliyiz. Geriden hizli çikan takimlar olacak bunlara dikkat etmemiz gerekiyor” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA