Nejdet Tiskaoglu Açiklamasi 'Zonguldak Fenerbahçe'ye Kardes Olacak'

Zonguldak Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (ZONSIAD) Genel Baskani Nejdet Tiskaoglu, Zonguldakli futbolcularin Türk futboluna kazandirilmasi amaci ile Fenerbahçe yöneticileri bir araya geldi.

Türk futbolunun önemli isimlerinden Fenerbahçe Spor Kulübü Alt Yapidan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Özgür Özaktaç ile bir araya gelen Nejdet Tiskaoglu görüsmelerin çok verimli geçtigini ifade etti.

Tiskaoglu görüsmenin detaylari ile ilgili su bilgilere yer verdi:

"Fenerbahçe yönetimi ile gerçeklestirdigimiz görüsmenin merkezinde her zaman oldugu gibi Zonguldak vardi. Kendilerine Türk Futboluna katki saglayabilecek basarili sporcularimizin oldugunu belirterek, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirligi ve Fenerbahçe Altyapi Takimi’nin kardes takim olmasi konusunda ki temennilerimizi ifade ettik. Talebimizi olumlu karsilayan Özgür Özaktaçtan Altyapi U-12 Takimimizin 24 Ocak tarihinde Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Tesisleri’nde bir turnuva gerçeklestirerek oyuncularimizin yeteneklerini ve farkindaliklarini gösterebilme imkani sunabileceklerini ifade etti.

"

Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerine tesekkür eden Tiskaoglu, “Fenerbahçe ile kardes takim olma yolunda bize ilk olumlu adimi atan ve kendi tesislerinde kamp yapma imkani sunan Fenerbahçe yönetimi ve alt yapidan sorumlu yönetim kurulu üyesi Özaktaç’a ne kadar tesekkür etsem azdir. Futbolcularimiz bu birliktelikler sayesinde insallah Türk futbolunda çok daha iyi yerlerde olacak ve Zonguldak’in gururu olarak gögsümüzü kabartacaklar dedi.

Görüsme sonrasi Tiskaoglu, Özaktaç’a üzerinde isminin yazili oldugu Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirligi Spor Kulübünün formasi ve Devrek ilçesinin meshur bastonunu hediye etti.

Kaynak: İHA