Mert Baki Açiklamasi 'Spora Destegimiz Devam Edecek'

Fenerbahçe Kadin Basketbol Takimi ile sponsorluk anlasmasi imzalayan Yemeksepeti’nde CEO Mert Baki, spora desteklerinin sürecegini söyledi.

Fenerbahçe Kadin Basketbol Takimi, Yemeksepeti ile sponsorluk anlasmasi imzaladi. Sari-lacivertli takimin forma sirt sponsoru olacagi anlasma Ülker Stadi’nda düzenlenen basin toplantisiyla duyuruldu. Gerçeklestirilen basin toplantisinin ardindan Yemeksepeti CEO’su Mert Baki, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Mert Baki, sponsorluk anlasmasindan ötürü mutlu olduklarini dile getirerek, “Spora destege her zaman öncelik veriyoruz ve bu konuda da daha önce de hem basketbol milli takimlarin resmi sponsoru olmustuk hem de Süper Lig’imizin ayni sekilde ana sponsoru olmustuk. Bunu devam ettiriyor olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Hem ligimizde hem Avrupa’da oldukça basarili olan Fenerbahçe Kadin Basketbol Takimi’ni destekledigimizi duyurmus olduk. Spora desteklerimiz devam edecek” seklinde konustu.



“Hedefimiz spora destegimizi arttirarak sürdürmek”

Hedeflerinin Yemeksepeti olarak spora katki vermeye devam edeceklerinin altini çizen Baki, “Yemeksepeti olarak aslinda bizim hedeflerimiz spora destegimizi arttirarak sürdürmek. Yarim sezon olmasinin temel sebebi taraflarin birbirini daha iyi tanimasi. Umuyorum ki zaten bu sinerji aramizdaki uyum tutacak. Desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” ifadelerine yer verdi.

“Türk sporunu, sporcularini desteklemeye devam edecegiz”

Farkli branslarda da sponsor olduklarini aktaran Mert Baki, “Aslinda e-spor tarafinda da yemeksepeti olarak takimlarin sponsorlugunu yapiyoruz. Hem Fenerbahçe e-spor hem Galatasaray ve Besiktas, Supermassive takimlarinin sponsoruyuz. Benzer sekilde kendi hedef kitlemizde temsil ettigi degerlerle uyumlu buldugumuz tüm spor kulüpleriyle Türk sporunu, sporcularini desteklemeye devam ediyor olacagiz” degerlendirmesini yapti. Mert Baki, sponsorluk anlasmasinin Fenerbahçe ve Yemeksepeti’ne hayirli olmasini dileyip, “Umarim Fenerbahçe’nin bu branstaki basarilarina hep beraber tanik oluruz” diyerek açiklamasini noktaladi.

Kaynak: İHA