Karaman'da Okul Sporlari Küçükler Hentbol Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün okul sporlari faaliyet programi çerçevesinde düzenlenen okullar arasi küçükler hentbol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Karaman’da okul sporlari faaliyetleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okul sporlari müsabakalari bir birinden çekismeli karsilasmalarla devam ediyor. Son olarak küçükler kategorilerinde düzenlenen hentbol il birinciligi müsabakalari küçük erkekler kategorisinde oynanan final karsilasmasinin ardindan sona erdi. Merkez Spor Salonu’nda 16 okul takimindan 128 sporcunun birincilik mücadelesi verdigi il birinciligi müsabakalarinda küçük kizlar kategorisinde Bifa Ortaokulu birinci, Yavuz Selim Ortaokulu ikinci, Maresal Mustafa Kemal Ortaokulu üçüncü olurken, küçük erkeklerde Maresal Mustafa Kemal Ortaokulu birinci, Bifa Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanim Ortaokulu üçüncü, Makbule Orman Ortaokulu dördüncü oldu.

Merkez Spor Salonu’nda 4 gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda kategorilerinde il birincisi olan Bifa Ortaokulu ve Maresal Mustafa Kemal Ortaokulu, ileri bir tarihte düzenlenecek Türkiye Sampiyonasi grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etmeye hak kazanan takimlar oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalar ise Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak, Spor Sube Müdürü Ufuk Aktas ve beden egitimi ögretmenleri tarafindan verildi.

Kaynak: İHA