Gençlik Ve Spor Ilçe Müdürlügü Ile Gazeteciler Kozlarini Paylasti

Kocaeli’nin Darica ilçesinde Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü yetkilileri ile gazeteciler, düzenlenen futsal maçinda kozlarini paylasti.

Darica Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü yetkilileri, Gebze bölgesinde görev yapan basin mensuplari ile futsal maçinda bir araya geldi. Maç öncesinde Darica Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan hazirlanan pasta kesildi. Maçta basin mensuplari, TFF 3. Lig’de mücadele eden Kocaeli temsilcisi Darica Gençlerbirligi’nin, 2020-2021 sezonu Ziraat Türkiye Kupasi’nda Galatasaray ile oynadigi müsabakada giydigi formalarla sahaya çikti. Sportmenlik anlayisi çerçevesinde gerçeklesen müsabakayi basin mensuplari 9-8’lik skorla kazandi.

"Gazetecilerimiz uygun oldugu sürece biz her zaman haziriz"

Gazeteciler ile bir arada olmaktan keyif aldigini dile getiren Darica Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Resul Kotan, “Sizin her birinizin çalistigi kurumu, gazeteyi yakindan takip ediyorum. Sahada gerçekten çok büyük emekler veriyorsunuz. Sizin için bir sey yapali istedik. Aslinda 10 Ocak’ta yapacaktik bunu. Ama o hafta hepiniz yogun oluyorsunuz, o gün gündüzünde haberin pesinde de kosuyorsunuz. Bugün de bizim için çok kiymetli oldu, çok sevindik. Çok tesekkür ediyorum her birinize. Sizin gününüz oldugu için biz simdiden madalyalari kupalari sizlere vermek istedik. Size layik degil ama küçük bir jest yapalim istedik. Bu organizasyonlari rutin hale de getirebiliriz. Gazetecilerimiz uygun oldugu sürece biz her zaman haziriz. Mekanlarimiz sizin. Müsait oldugunuzda, ne zaman derseniz, hangi brans derseniz biz haziriz” dedi.

Kaynak: İHA