Dogansehir'de Voleybol Turnuvasinda Kupalar Sahiplerini Buldu

Malatya’nin Dogansehir ilçesinde Kaymakamlik tarafindan düzenlenen kurumlar arasi voleybol turnuvasinda birinciler kupalarini düzenlenen tören ile aldi.

Dogansehir Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügünce düzenlenen “Dogansehir Kaymakamligi Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasina" kamu kurumlarinin yani sira sivil toplum kuruluslarindan da toplam 8 takim katildi.

2 gurup seklinde gerçeklestirilen turnuvada gurup maçlarinin ardindan final müsabakalarina geçildi. Dogansehir Ilçe Jandarma Komutanligi ile Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda geçen çekismeli final maçini kazanan Ilçe Jandarma Komutanligi takimi turnuvanin birincisi olarak kupasini Ilçe Kaymakami Mehmet Kiliç’in elinden aldi.

Turnuvayi ikincilikle bitiren Ilçe Milli Egitim Müdürlügü takimi ise kupasini Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Osman Sen ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Caner Giler’in elinden aldi. Turnuvada üçüncü olan Yesil Sürgü Spor ise kupasini Ilçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Karadag’dan aldi.

Kaymakam Mehmet Kiliç, turnuvaya katilan tüm takimlari tebrik ederek Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügüne ve emegi geçen tüm personellere tesekkür etti.

Kaynak: İHA