Bucaspor 1928, Kritik Virajda

Bucaspor 1928, ligin 21. haftasinda yarin kritik bir deplasman maçina çikiyor. Ligde liderlik koltugunda bulunan sari-lacivertli ekip, ligde alt siralardan kurtulmak isteyen Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta yer alan Bucaspor 1928, ligde 42 puan ve averajla lider konumda bulunuyor. Sari-lacivertli ekip ligin 21. haftasinda yarin Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda zorlu bir müsabakaya çikacak. Izmir temsilcisi, ligdeki liderligini kaybetmemek için hata yapma lüksü bulunmazken, Istanbul ekibi de alt siralardan kurtulup rahat bir nefes almak için galibiyet parolasiyla karsilamaya çikacak. Öte yandan Bucaspor’da Berke soku da yasaniyor. Sari-lacivertli ekip oyuncunun saglik durumuyla alakali yaptigi açiklamada, “Karacabey Belediye Spor maçi sirasinda sag arka alt adalesinde agri hisseden Berke Biyik’in yapilan kapsamli tetkikler sonucunda adalesinde 2. derece zorlanma ve kanama tespit edilmistir” ifadelerine yer verdi.

Irfan Akgün Bucaspor 1928’de

TFF 2. Lig Kirmizi Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, Ankara Demirspor’dan 1996 dogumlu orta saha oyuncusu Irfan Akgün ile 1,5 yillik sözlesme imzaladi.

Kaynak: İHA